- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7042 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5420 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3625 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3079 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2397 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2202 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2042 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1920 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1488 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1476 čtenářů)
- Petr (Rivotril) 19. května 2012, 01:11:46
No jak to tady čtu je to tady samý feťák. mě to napsal doktor na latentní tetánii. no asi to… Diskutovat
- nuk (Pot je smrad) 21. května 2012, 06:52:05
Me osobne se na nohy osvetsila dubova kura. Udelala jsem silny odvar dvakrat pouzila a mam po… Diskutovat
- Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 17. května 2012, 10:51:39
Ahojda všem známým i nováčkům. Marjo, moc ti gratuluju, žes nepodlehla a vydržela jsi.… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [63%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [5%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [32%]