PředchozíDalší

Wellbutrin

Beru uz 2 roky ruzna antidepresiva.Po vsem mi bylo zle nebo jsem byla jako opila a ted mam Wellbutrin a je to super.Pred tim jsem porad brecela a mela uzkostne stavy,ktere vyvolala moje onkologicka nemoc a nedovedu si predstavit Wellbutrin nebrat.Udrzuje me alespon pro me v docela snasenlivem stavu.

Odpovědi
well1 poděkování

Velmi dlouho jsem na deprese a úzkostné poruchy užíval Cipralex, citalec. Tyto "léky" způsobují nezájem o sex a mám pocit, že ani příliš nelepšily léčenou nemoc. Po nasazení Wellbutrinu se mi vrátil sexuální apetit i dobrá nálada, na můj dotaz proč většina pacientů užívá citalec ( cipralex ) mi psychiatr sdělil, že léčba Wellbutrinem je drahá, jde o velmi drahý lék pro zdravotní pojišťovnu ale i pro pacienta ( doplácím 600 Kc na balení 60tbl ). Každopádně to ale stojí za změnu k lepšímu:-)

Reagovatpoděkovatnahlásit

17. března 2008, 11:32:43

dagmar

wellbutrin je super jsem s nim moc spokojena

27. května 2008, 07:13:51

Wellbutrin

Ahojky,nevím kde bydlíte....ale já užívám Wellbutrin již 4 roky a doplácím i s receptem 200kč!Dříve jen 90kč ještě pře velkým zdražováním!!!Tak nechápu těch 600kč!!!!A kolik tabletek užíváte jednu,nebo dvě denně...já dvě!!!!!!!B

27. listopadu 2008, 04:30:11

Sára

Dobrý den, mám velký zájem o Wellbutrin, prosím nabídněte, má adresa micipacimaxi@seznam.cz

26. ledna 2012, 01:38:27

Lenka

Prosím, nabídněte AD Wellbutrin, adresa je hydromotor@seznam.cz děkuji

26. ledna 2012, 01:40:31

Rose

Prosím, můžete mi někdo napsat, jestli při začátcích braní Wellbutrinu nejsou nějaké vedlejší účinky ? Jde mi o to, že jsem to zažila u Remoodu a Asentry a nyní uvažujeme s paní dokt. o Wellbutrinu. Moc citlivě reaguji asi na všechny prášky. Někdo necítí prakticky žádné změny a já mám kolaps :-( Asentru jsme prakticky hned v začátcích sundaly, jelikož mi vyjel tlak 185/135, a složila jsem se jako kus "hadru". Jinak jsem dřív měla tlak OK. A ještě jeden dotaz - nepřibírá se s Wellbutrinem ? Děkuji moc za odpověď a zdravím s přáním hodně sil do života .

22. července 2008, 06:32:27

ivkaja

Vedlejší účinky: Ahoj! Když jsem začala brát Wellbutrin, pár dní mě bylo malinko špatně od žaludku, a dost podstatně se mi zvýšil sexuální apetit.... Po Wellbutrinu se nepřibírá určitě, spíše naopak (zpočátku způsobuje mírné nechutenství..). Srdečně zdravím!!

8. března 2009, 06:15:29

Nika

Jestli můžete napište mi na e-mailjak vám sedl Wellbutrin, já mám stejné zkušenosti s lékx :-( jsemnikita@seznam.cz

7. října 2011, 11:35:46

ivkaja

Ahoj všem! Moc by mě zajímalo, zda se vám všem, kteří užíváte wellbutrin, také tak tak enormě zvedl sexuální apetit??? Beru 1tbl.denně (současně s 1tbl. Cipralexu)

8. března 2009, 06:17:49

gumídek

to si piš :o)

13. května 2009, 11:14:02

evakazdova1 poděkování

začinám brát welbutrin a bojím se vedlejších činků.pred několika lety jsem brala zoloft,ten mi pomohl.tentokrát mi po něm bylo půl roku zle. co welbutrin,mam strach,že to bude stejné.

5. května 2010, 07:27:54

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • alena (Rivotril) 20. května 2012, 12:18:59

beru rivotril tyden a zatim dobre ale 20let jsem brala neurol s tim jsem skoncila protoze uz moc… Diskutovat

• Megan (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 21. května 2012, 09:20:44

Ooóóóoó´děkuji moc a příští týden v neděli si kupte nedělní vydání AHA, páč… Diskutovat

• Krmlich (darování orgánů) 23. května 2012, 05:15:17

Dobrý den, mám rodinu a potřebuji jí alespoň trošku pomoci. Dostali jsme se do situace,… Diskutovat

Inzerce