Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

brániční kýla

Chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenosti s brániční kýlou popřípadě jak probíhal pooperační stav. Děkuji

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jarmilka
8x

Dobrý den,potřebuji radu jsem 5 měsíců po operaci brániční kýly mám zužený jícen,podvázaný žaludek,jím malé porce jídla a mám pořád sice menší než před operací bolesti břicha špatně se mi dýchá,nadýmám se.Děkuji za radu.Jarmila

Kateřina
2x

Dobrý den,jsem po stejné operaci.mněla jsem obří vak br.kýly.operovali mně na Hájích.pooperační bolesti byly mírnější než před operací ,ale nyní 2 roky po operaci mám obrovské bolesti.užívám 5 léku denně ale to není pochopitelně řešení..V PALAS ATHENE dávají ruce pryč ,a snaží se to uklidnit práškama na bolest.Včera jsem se po 4 plazila z koupelny.normálně pracovat je nemožné.kontaktovala jsem rodinného známého lékaře ze Střešovic a ten mi řekl,že hromadu "nepodařených"operací převážejí právě do VOJENSKE NEM. byla jsem spokojená s rychlostí operace atd. ale nyní velmi lituji že jsem nechtěla mít jizvy.Ted je pruběh mnohem horší. Jdu do STRESOVIC!!!!!!!

Marie
1x

Jsem skoro rok po operaci brániční kyly, problémy mám velké, špatně se mi dýchá bolest na hrudi a zad. Navíc mám stále zácpu i když se láduju vším možným ,myslím tím projímadla. Někdy si myslím ,že mám infarkt. Po operaci žlučníku jsem 4 roky trpěla jako bych na operaci nebyla. Je mi přes 70 let. A po první kontrole od operace brániční kýky byla zjištěna další kýla pod jizvou. Bojím se jít na další operaci.

NELA
1x

Prosím má někdo zkušenosti s Prvním kýlním centrem Praha? Byla jsem operovaná v HK a po letech mám stejné problémy jako dříve.Díky za odpověď

Jana

Taky jsem byla letos v dubnu operována na brániční kýlu. Čtyři roky jsem trpěla každodenní bolest pod levým žeberním obloukem, a až po čtyřech letech různých vyšetření mi zjistili, že mám brániční kýlu. Jsem po operaci 7 měsíců, jenomže mám docela často bolest levé lopatky a pod levým žeberním obloukem, docela mě pobolívá i břicho, na dotek je bolestivé. Jsem z toho všeho hodně unavená, stalo mě to dost peněz, myslím operace, protože mě operovali v soukromém sanatoriu, vytrpěla jsem si hodně bolestí před i po operaci, a pořád to není v pořádku. Nevím, co budu dělat. Užívat analgetika se mi nechce, protože jsem hodně brala před i po operaci Ibalgin, samozřejmě, že to mělo i vedlejší účinky. Ještě před operací mi jeden známý profesor medicíny řekl, že ať se nenechávám operovat. Jenomže trpět tu bolest, kterou způsobovala brániční kýla, tak to bych asi nevydržela. Byla bych ráda, kdyby mi někdo odepsal, kdo má podobné potíže. Chtěla bych vědět, jestli ta bolest postupně odezní, anebo se mám smířit s tím, že bolest mi bude "zpříjemňovat" život už napořád.

Dana
1x

Mám taky branicni kýlu mám strach s operací že bych to nepřežila můžete mi někdo říct jestli je to ryskatni operace

IRENA
2x

Dobrý den, mám dva týdny po operaci velké brán. kýly. Není to úplně procházka růžovým sadem, ale jsem šťastná, že je to za mnou. Jeden den jsem ležela na JIPce, protože už mám svůj věk, ale v Olomouci byli všichni bezvadní. Nemám žádné obtíže, jenom když jím rychleji jako teď, začne mě tlačit pod levým žebrem, nebo pobolívat mezi lopatkama, stačí chvíli chodit a tlak je pryč. Člověk se prostě musí zbavit svých zlozvyků.

Ludmila
1x

Dekuji za prispevek,mohla byste mi napsat,ktera chirurgie v Olomouci to delala?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce