PředchozíDalší

Draslík

DraslíkVyhnout se draslíku? To by byl úkol téměř nemožný. Draslík patří mezi nejrozšířenější prvky zemské kůry, je nezanedbatelnou složkou mořské vody. V buňkách lidského těla tvoří draslík hlavní minerál. [ více ]

Odpovědi
brona26 poděkování

CHtěla bych vědět co mám a nemám jíst kdyš mám draslíku více neš mám mít,prosím odpověste mi

Reagovatpoděkovatnahlásit

2. června 2009 11:43:08

Valja- 72 let11 poděkování

Mám víc draslíku než mám mít -, ale nemám potíže - jak ho snížit? Nejím mnoho ani banánů ani sušeného ovoce. Srdce a ledviny po vyšetření v pořádku. Co mám jíst?

16. prosince 2010 12:23:07

Martin7 poděkování

Já mám opačný problém ,mám nedostatek draslíku. A je to nejspíše způsobeno tím, že mám rozhozené hormony a tak trpím žíznivkou. Hodně piji a tím se mi proplachuje tělo a odvádí minerály. Takže řešením vašeho problému by mohl být zvýšený příjem tekutin, denně minimálně 2litry. Určitě pijete velmi málo.

16. května 2011 10:44:13

stefanie6 poděkování

je to tady na hovno je to proste trapny

29. března 2010 15:41:16

miky7 poděkování

nonono! a muzu vedet, kde to neni na hovno a trapny?

14. července 2010 09:49:42

nikolka8 poděkování

mám víc draslíku než mám mít-,ale nemám- potíže jak ho snížit?Nejím mnoho ani bananů ani sušeného ovoce.Srdce a ledviny po vyšetření v pořádku.Co mám jíst?

7. února 2011 13:22:57

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 2+0 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce
Aktuální diskuse
  • irena (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 2. února 2012 12:42:01

...jen si to Marjo užívej, nech tomu volnej průběh , já přestala kouřit až za měsíc,… Diskutovat

• Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 31. ledna 2012 14:40:40

Honzo, vítej v klubu. Držím palce, ale kdyby ti to zítra nevyšlo, tak vyčkej, přijde… Diskutovat

• Zvmbshse (Anxiolytika, sedativa, hypnotika) 3. února 2012 00:30:13

A few months Loli Dick 124 Loli Upskirt 1927 Loli Yuri 31844 Loli Stories dsmbu All Loli… Diskutovat

Inzerce