Inzerce https://www.lekarna.cz/do-prirody-bez-obav/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=do-prirody-bez-obav

Bi-oBran a RAKOVINA, aneb proč je IMUNITA důležitá při léčbě rakoviny

( | přečteno: 5764x )

Denně se 156 Čechů dozví, že má rakovinu, zhruba stejný počet na ni denně umře. I přes nesporné pokroky v léčbě této zákeřné nemoci rakovina zůstává tichým vrahem, který na nás někde čeká.

Denně se 156 Čechů dozví, že má rakovinu, zhruba stejný počet na ni denně umře. I přes nesporné pokroky v léčbě této zákeřné nemoci rakovina zůstává tichým vrahem, který na nás někde čeká.

Dnešní medicína se stále více snaží proti rakovině bojovat a vyvíjet nové proti-nádorové terapie, které dokáží výrazně snížit počet rakovinových buněk (např. chemoterapie, radioterapie, operace). Problém je však v tom, že při podstoupení těchto terapií můžeme v nejlepším případě doufat v 95 – 98% úspěšnost zničení rakovinových buněk. Zbytek musí zlikvidovat imunitní systém, který je po chemoterapii paradoxně téměř nefunkční. Pokud imunitní systém zbylé buňky nezničí, objeví se rakovina znova a nastane tzv. recidiva. Ta se však objeví s ještě větší krutostí a s větší odolností vůči podávaným lékům. Zde nastává otázka JAK TEDY ZNIČIT ZBYLÉ NÁDOROVÉ BUŇKY?

Odpověď zní takto - posílený imunitní systém dovolí tělu zničit rakovinové buňky, kterým se podařilo uniknout chemoterapii, ozařování nebo chirurgovi. V otázce imunity a obranyschopnosti organismu může pacient udělat mnohem více než jeho lékař. Kromě základních podmínek jako je dodržování správné životosprávy apod., by měl pacient přemýšlet o podpůrné léčbě pomocí přírodních imunostimulantů. Ve vyspělých zemích již i lékaři pochopili jejich význam a doporučují je jako samozřejmou podporu onkologické léčby.

Bi-oBran a RAKOVINA, aneb proč je IMUNITA důležitá při léčbě rakovinyMezi nejsilnější přírodní imunostimulanty na českém trhu patří Bi-oBran, potravinový doplněk obsahující výtažky z houby Shiitake. Bi-oBran zvyšuje obranné schopnosti organismu i při nejzávažnějších onemocněních. Potlačuje nežádoucí účinky chemoterapie a radioterapie. Výrazně zvyšuje aktivitu NK buněk – přirozených zabíječů, které jsou považovány za buňky první linie v boji proti nádorovým nemocem. Je absolutně netoxický a bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Jeho účinky jsou důkladně klinicky i laboratorně ověřeny.

Bi-oBran sice nemůže nahradit klasickou léčbu, je však velice účinným doplňkem pro onkologické pacienty. Dovoluje pacientům žít plnohodnotný život i při tak vážné nemoci jakou rakovina je. Nejlepší je s Bi-oBran začít souběžně nebo ihned po ukončení léčby. S takovouto strategií je nejvyšší šance vyhrát. Bi-oBran je také vhodná prevence u lidí, kteří jsou vystaveny škodlivému prostředí a nebo mají genetické dispozice k nádorovým onemocněním.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Aby vás imunita v zimě podržela

Stačí se v posledních dnech rozhlédnout kolem sebe. Lidí, kteří bez kapesníku nedají ani ránu, přibývá.

Imunitu nelze zvýšit polknutím pilulky

Hodně pijte, spěte, zamyslete se nad složením svého jídelníčku, choďte na procházky a vyhýbejte se nemocným.

Podzim - čas pro posílení imunity

Stejně tak, jako se mluví o jarní únavě po dlouhé zimě, i podzimní období je spojeno s určitou zátěží organismu. Ubývání slunečního svitu způsobuje u řady lidí depresivní nálady. Podzimní a zimní měsíce také kladou větší nároky na náš imunitní systém, kdy jeho aktivaci proti virózám můžeme vnímat jako celkové fyzické i psychické oslabení.

Posílení imunity

Mám problémy s imunitou jsem často nemocná a potřebovala bych léky na posílení imunity můžete mi nějaké doporučit? Předem děkuji Růžena Seppová

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce