Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Soutěžte s námi o balíček revolučních přípravků v péči o pleť značky CAPRAMEDIC® - soutěž ukončena

( Redakce Ordinace.cz | přečteno: 1528x )

Česká kozí Kosmetika Capri právě uvedla na trh první přípravky na světě s vysokým podílem biologického růstového faktoru a proteinu laktoferin: DIADERM CREME a DIADERM GEL značky Capramedic®.

shutterstock.com
Kosmetika Capri příští rok oslaví již 25. výročí na českém trhu. Svým klientům poskytuje tu nejvyšší kvalitu v podobě produktů s vysokým obsahem kozího mléka, másla, syrovátky, kolostra. Díky svým originálním recepturám je firma světovým unikátem a dnes víme, že umí pomoci nejen s krásou, ale i se zdravím.

„Značka Capramedic® je nyní úplnou novinkou v našem portfoliu. Vyvinuli jsme nové přípravky, které výrazně zlepšují stav i vzhled pokožky při zdravotních problémech jako jsou bércové vředy, atopický ekzém, lupénka, jizvy, strie, popáleniny a další,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy.

Stačí, když správně odpovíte na naši otázku a tři z vás mají šanci získat balíček revolučních přípravků značky Capramedic® v hodnotě až 1 116 Kč. Budete tak moci vyzkoušet jeho kvalitu a funkčnost na vlastní kůži.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA


Dva nové přípravky DIADERM CREME a DIADERM GEL obsahují:

A) vysoký podíl biologického růstového faktoru a proteinu laktoferinu
B) nepatrné stopy biologického růstového faktoru a proteinu laktoferinu

Odpověď na otázku zasílejte do 24.10.2019 na adresu [email protected].*
(Zapojením se do soutěže souhlasíte se zasíláním novinek Ordinace.cz. Tento souhlas můžete kdykoli bezplatně odvolat.)
*Výhrou bude oceněna vždy třicátá správná odpověď.

Nápovědu hledejte na www.kosmetikacapri.cz

DIADERM CREME značky Capramedic®

Revitalizující krém s kozím kolostrem a máslem pro problematickou pokožku

Nový, jedinečný a vůbec první krém na světě obsahující opravdu vysoký podíl biologického růstového faktoru a také antimikrobiálního proteinu. Díky této vzácné kombinaci se výrazně urychlí obnova pokožky, dojde k té správné hydrataci a také ke zpevnění pokožky kontur obličeje i ostatních partií těla. Tento krém funguje tak jako doposud žádný vyrobený kosmetický přípravek. Má hloubkový anti-aging omlazující efekt. Kromě toho krém řeší problémy po zhojených bércových vředech, atopickém ekzému, lupence (psoriázoa), rosacee, kuperóze, seboree či dermatitidě.

DIADERM GEL značky Capramedic®

Gel s kozím kolostrem a máslem pro problematickou pokožku

Nový gel obsahující vysoký podíl biologického růstového faktoru a také antimikrobiálního proteinu Zejména je gel určený pro péči o pokožku se zhojenými bércovými vředy, akné, mykózami, kandidózami, zhojenými jizvami, striemi a zhojenými popáleninami. Skvělý je pro podporu kožního mikrobiomu, regeneraci a revitalizaci pokožky.


Přípravky Kosmetiky Capri se vyrábějí v Čími u Nového Knína, jsou lokální a tím pádem způsobují minimální dopravní a skladovací zátěž, nezatěžují výrobou ani svými obaly životní prostředí, jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování živočišného druhu - koz. Přípravky a další informace jsou k dispozici 24 hodin denně na www.kosmetikacapri.cz.
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce