Inzerce https://www.lekarna.cz/potraviny-pro-zdravi/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=potraviny-pro-zdravi

Zatočte s jarní únavou

( Komerční prezentace | přečteno: 5134x )

Připadáte si bez nálady a bez energie? Máte s příchodem jara pocit, že jste zcela vyčerpaní a na nic nemáte sílu? Aby mohlo vaše tělo dobře fungovat a pracovat, musí mít každá jeho buňka dostatek energie. Pro lepší efekt je vhodné kombinovat zdroje rychlé i dlouhodobé energie.

shutterstock.com
Z NABÍDKY LÉKÁRNA.CZ

Rychlou energii potřebujete, pokud se po vyšším fyzickém či psychickém výkonu cítíte momentálně vyčerpaní a nemáte sílu se už ani pohnout nebo nad něčím dále přemýšlet. Tady má ke slovu přijít dextróza - hroznový cukr. Rychle se vstřebává, nástup účinku je rychlý a nakopne vás tak k podání okamžitého výkonu. Je také dobrým zdrojem energie pro mozek.

Jestliže se ale cítíte dlouhodobě sklesle, jako by z vás někdo vysál elán a nadšení do života, je potřeba dodat energii jiného typu. Nejdůležitějším prvkem pro výrobu dlouhodobé „životní“ energie v těle je koenzym Q10. Zabezpečuje většinu naší energetické potřeby. Naše tělo si jej umí vyrobit samo, s přibývajícím věkem, nemocí či nevyváženou stravou ale jeho produkce klesá a není již dostačující. Pak je potřeba jej dodat „zvenčí“. Vítaným pomocníkem jsou tak doplňky stravy.

Jednoduše a příjemně

Získat nový příliv energie pomohou energetické vitamínové tablety Energit. Jejich skvělou ovocnou chuť a energizující účinek jistě není třeba dlouze představovat. Energit představuje pohodlný způsob, jak tělu dodat novou sílu. Kombinuje hroznový cukr i koenzym Q10. Ty navíc doplňují nezbytné vitaminy C, E a beta-karoten. Vyzkoušejte příjemné příchutě pomeranče, citronu, ananasu a zeleného jablka.

Náš tip na cesty:Energit TIR pro řidiče s extraktem z guarany. Tento zdroj kofeinu má delší účinek než káva, uvolňuje se postupně a nezatěžuje žaludek. Osvěžující příchuť limetky nebo višně povzbudí každého řidiče a dodá mu chuť na cesty.
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

LDL-aferéza

LDL-aferéza je přístrojová léčebná metoda, která umožňuje selektivní odstranění cholesterolu z krve pacienta. Je v současné době nejúčinnější a přitom bezpečnou metodou léčby zvýšené koncentrace cholesterolu v krvi - hypercholesterolémie.

Po šedesátce je třeba manažera v první linii vystřídat

Rozhovor Dr. Vladimíra Finsterleho s MUDr. Janem Burianem, bývalým ředitelem FN Brno.

Káva

Matečnou rostlinou kávového semena jsou různé druhy kávovníků. Semeno se zbaví dužiny, suší se a praží při 200 - 250 °C. Při pražení káva dostane typické aroma známé všem, kteří mají kávu rádi.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce