Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Pomoc při migréně

Záchvaty migrény jsem úspěšně zvládala včasným užitím Ergofeinu, později v kombinaci s Alnagonem. Ergofein se nedodává a Alnagon je přísně dokladovaný receptem. Jakou pro mne můžete mít radu? Migrénu mívám v posledních letech velmi často (každý týden). Jitka více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Irena Novakova
1x

Dobry den, mivam take migreny, cca 1x za mesic. Protoze nemam zdravy zaludek, zadne preparaty neberu. Piju behem migreny hodne vody a cekam, az budu zvracet. Po vyzvraceni migrena do jedne hodiny zmizi. Mivam migrenu i s aurou. Pred pul rokem jsem si nechala zkontrolovat zrak. Rekli mi,ze mi ocni svaly vychyluji oci do stran a i pres den se mi aktivuje nocni videni. Dostala jsem bryle s Prizmerem - tj. bez dioptrii, jen s pomuckou na centrovani. A myslim, ze je to opravdu lepsi. Zachvaty uz nemivam tak casto. S pozdravem Irena

Jarmila Daňková
1x

Odpověď paní/slečně Jitce : migrénám se dá úspěšně předcházet - a to - snažte se vylepšit si svůj život. Léčte se sama. K tomu nejsou zapotřebí jakékoli medicínské znalosti. Vaše zdraví je plné spojení mezi Vaší duší,myslí a tělěm. Není těžké tohoto dosáhnout a přece je to tak snadné a přirozené, že to mnoho z nás, lidí, přehlíží. Léčte příčinu nemoci. Pokud poznáte příčinu - strach, nejistotu, obavy, zármutek, pochyby, nerozhodnost, netečnost, hrůzu, paniku,neklid a pod., čili pokud příčinám dovolíme-budou se zrcadlit v našem těle a způsobovat to,čemu říkáme nemoc. Tuto disharmonii je třeba "překlopit" na harmonii, na které zdraví závisí, tedy: ZDRAVÍ ZÁVISÍ NA BYTÍ V HARMONII S NAŠÍ MYSLÍ. Ke zharmonizování Vaší mysli Vám velmi doporučuji Bachovy květové esence. Jsou vyrobeny z květů rostlin keřů a stromů, na bázi homeopat. Jsou prosty chemie, čili vhodné i pro děti nebo rekonvalescenty, užívat se dají ke všem lékům, mohou je brát i těhotné ženy a kojící matky. Nelze se jimi předávkovat. Esencí je celkem 38, na různou příčinu se použije jiná esence. Užívání těchto esencí má za následek zvýšení našich vibrací a otevření se našich kanálů pro přijetí našeho Duchovního Já. Esence zaplaví naše tělo nádhernými vibracemi naší Vyšší přirozenosti a v jejich přítomnosti se nemoc ROUZPOUŠTÍ jako sníh na slunci. Je to potravinový doplněk, cenově dostupný pro všechny vrstvy. Nejedná se o placebo. Nenahrazuje Vám lékařskou péči, ovšem mohou ji krásně podporovat a ovlivněním naší psychiky značně urychlit uzdravování. [email protected] www.bachovky-brno.cz

Heleni

No to jsou kecy.....já jdem mívala migrénu celý život,a vůbec nic mi nepomáhalo,zkoušela jsem snad včechno,co je dostupné,životní styl,životosrpávu,včechno.Pomohlo mi nakonec jediné : klimakterium!!!Bylo mi něco přes 40let,doktoři mi načli cysty a vzali vaječníky!Od té doby mám po migrénách...Takže - buď si nechtě odoperovat vaječníky nebo počkejte do přechodu.Ale soucítím s vámi a přeji,aby se konečně našel nějaký lék,který by tu zatracenou migrénu zničil!

Jiří Novák

Dobrý den, nedá mi, se nepodělit o svou dobrou zkušenost, jak jsem vyzrál na mé časté migrény. Míval jsem je od 15ti let a doktoři do mě "cpali" neustále léky o všelijakých dávkách. Bylo mi to dost nepříjemné, si tímto způsobem ničit zdraví a řekl jsem si, že se současným postupem v oblasti techniky a medicíny musí být něco "zdravějšího" než polykání pilulek. Tak jsem různě brouzdal Internetem, až jsem narazil na přístroj DEKA-Titan (http://www.deka-titan.cz). Musím říci, že jsem prostudoval webovou stránku a řekl jsem si, že by to mohlo být to, co hledám. Pro jistotu jsem kontaktoval prodejce pro bližší informace, který mi sdělil, že garantují 30ti denní vrácení peněz, kdyby mi to nezabíralo. Tak jsem si řekl, proč to nezkusit. Jednání bylo korektní, příjemné a mohu všem jedině doporučit. Díky tomuto náramku se mé migreny zmírnily a po čase úplně zmizely! Už jej nedám z ruky! Mohu jej jedině doporučit, jsem naprosto spokojený.

lenka pudichova

paní Jitko trpím už třicet let. vyzkoušela jsem taky všechno. neradím ani dávat pryč vaječníky. mě je 55 a přechod nepomohl. leda si ho uspíšíte. souhlasím s rehabilitací krku. uleví. analgetiky si akorát zničíte žaludek. když bylo nejhůř začala jsem docházet do poradny pro migreniky. u nás v ostravě je. večer užívám topamax a magnezium jako prevenci a při záchvatu rosemig sprintab.doporučuji.dodnes tvrdím paní doktorce že mi zachránila život. záchvaty jsem měla ještě častěji než vy. ted i když nevymizely zcela můžu zase normálně fungovat.

Vít

Ergofein se už 20 let nevyrábí, lékař (i obvodní) však může napsat recept, na němž vypíše složení medikamentu a v lékárně jej namíchají. V případě Ergofeinu jsou to dvě složky, a to účinná látka ergotamin 1mg a pomocná látka kofein 100mg. Míchají mě to celou dobu až dodnes, ale migreny mám v letním období denně a v zimním obden.

Přidat nový komentář

Partner rubriky Bolesti hlavy
Partner rubriky Bolesti hlavy

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce