erkce
Dobrý den tak já mám problém ani ne s takovou erekcí i sex je v pohodě jen partnerka si stěžuje že u jiných chlapů když věděli že bude nasledovat sex tak se jim automaticky postavil mi se to nestává tak nevím jesli je normální při pomyšlení na soulož aby se mi ztopořil aniž bych mu nějak pomáhal.
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Ano, musím chodit do práce. [55%]
- Ne, poctivě ji vyležím. [22%]
- Chřipku jsem naštěstí ještě neměl. [24%]
- Jaké zubní plomby hradí od ledna pojišťovna (2638 čtenářů)
- Srdeční selhání: příznaky, které byste neměli ignorovat (1956 čtenářů)
- Co jíst, když vás pálí žáha (1752 čtenářů)
- Antibiotika: u 30 % dospělých vyvolají průjem (1581 čtenářů)
- Co se stane se zdravotnickou dokumentací (1428 čtenářů)
- Kapslová endoskopie (Endoskopické vyšetření střeva kapslí) (1339 čtenářů)
- Trápí vás hemoroidy. Účinná pomoc? Homeopatie! (1227 čtenářů)
- Máte potíže s dýcháním? Zkontrolujte riziko CHOPN. (1202 čtenářů)
- Čím zapíjet léky? (1115 čtenářů)
- Oční poradna: proč neusínat u zapnuté televize a s mobilem v ruce? (1025 čtenářů)
- Daniel (antikoncepce Vreya) 15. února 2019, 12:24:06
Kde se dá koupit takový kondom? také s tím mám docela problémy.... Diskutovat
- Klaudie (neurol) 15. února 2019, 08:53:11
Myslím, že klid a kvalitní spánek je více než tyhle léky. Bylinky a kvalitní bylinné… Diskutovat
- Jana (Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním) 15. února 2019, 12:38:23
Eli si dobrá že jsi to zvládla kolik bereš citalexu. Já taky skoro nespím pořád se mě… Diskutovat