Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

STREPTOKOK

Ahojky prosim o radu mam streptokoka v pochve(bestie mizerna)a stale se ho nemohu zbavit. Beru plno prirodnich medikamentu a uz neni virulentni(driv jsem mela bolesti,vytok,svedeni) vse se mi uz vytratilo ale ON tam stale je!Rada bych se ho zbavila ale nechci brat antibiotika to se pak zase namnozi kvasinky.Prisla jsem k nemu zcela nevinne chodila jsem s pritelem a od nej ho ziskala, samozrejme jsem ho kamsi poslala(k vode).Moc diky za radu.Jeste k tomu co beru:laktobacily, sisak,kyselinu listovou a to vse neni zadarmo takze uz bych si chtela ty kacky uzit jinak a ne je stale strkat do leku.Bubu

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
vera48
8x

Ahoj ja mam taky v pochve streptokoka,a nevim co delat :(

frenkyx-nelze se ho zbavit

proste nikdo nevi co s tim nikdo to neresi a lidi jen trpi ja sem ani s nikym sex nemel a mam ho taky tak super a nevim kde sem k nemu prisel :(

Zlata

Taky se toho nemůžu zbavit, trápení, kdo nezažil,neuvěří...prochladla jsem si v těhotenství záda, jde to z tlustého střeva, proleze to tkáněma kamkoliv. Já mám agalacitii trápím se s tím 2 roky, atb nezabíraly, po autovakcíně se vrátil za dva měsíce zpět.. pomáhá má pít ostropestřec 2 x denně a řasa chlorela, vynáší ze střeva, do pochvy pak vím, že reaguje na tetre oil, stačí koupit i gel, pak sex jde přežít s olivovým olejem. Někde jsemčetla, že někomu zabrala léčba lichořešnice 2 měsíce - mě ne a taky výtažek z jedle stříbrné dostupné v tabletách. Reaguje na sladké a jakékoliv sacharidy, zkouším teď dělenou stravu. piště zkušenosti...

danonne

ahojte..aj ja mam problem s tym streptokokom..som uz zúfala..beriem rozne probiotika, čaje..všetko mozne a nic nezabera..trapim sa s tym uz 2 roky.. nechapem predo v 21 storoci nie je ziaden liek na toto..moj lekar mi vravel ze toho sa nezabvim do konca zivota..Dievča co pisalo ze sa priznakov zbavilo ale streptokoka nie ma štastie aspon v tom..ja mam stale problemi kazdy den:((((((

frenky

Těším se na den kdy se budu cítí lépe bez pálení už tři roky valcime.lichorernice , stribro, colostrum, antibiotika, propolis vše marně :-( jo a zapper generátor taky nic :-( tak s ním asi umřu :-( utrapeny a neklidny z potíží co mě nechají jen když spím.

Zlata
2x

Už jsem tady psala. Tak zabralo mi to, jsem 10 dni bez obtíží, ne radují se předčasně, ale musím Vám všem spolu postiženým tou pos... Agalactiae napsat! Dostaly mě z toho grepfruitove kapky!!! Denně po jeden týden 60 kapek na 1 litr vody pít Citrovital grepfruitove kapky, můžete i déle, je to přírodní, pak udržet dietu bez cukru a bílého pečiva. Dále Citrovital 6-10 kapek neředene do pochvy i 2 x denně, potírat i z venku a na noc zavést vitagyn C, po týdnu nějaké poševní laktalobacily. Už jsem byla zoufalá a grep mě dostal zpět, účinkuje to na 800 typu bakterii, streptokoky a jiné potvory. Měla jsem ty kapky od Citrovitalu, obs.33%grepfruitovych jaderek, pak jsou ještě od fa Gse a ty mají podíl 66%. Kdo nepoznal to zoufalství pálení, svědění nepochopí.. Nechť je Vám me zjištění k užitku, nesmíme přestat věřit, ze ho neporazite. Mě se to pravé povedlo, grep na tu potvoru zabírá!

Cindy
1x

Léta jsem se potýkala s kvasinkami, streptokokem, stafylokokem a jela to pořád dokola. Dokonce mi to vlezlo i do močových cest a absolvovala jsem nekonečné přebíhání mezi gynekologií a urologií. Zobala jsem chlorellu, pila ječmen, dávala si výtažek z grepfruitových semen, pila Aloe vera a baštila laktobacily. O tom, jak jsem byla zoufalá, Vám nemusím asi moc vyprávět. Nakonec jsem vysadila ze stravy cukry (pečivo, rafinovaný cukr a dokonce i ovoce) a pokračuju v některých doplňkám, ale již v menší míře než tehdy. Konečně mám pocit, že mě moje tělo funguje je jak má. Příběh je to mnohem delší. Plný pokusů, testování, omylů a náhod, ale přes to všechno jsem se dobrala ke stravě bez cukrů.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce