Máte v rodině celiaka nebo dodržujete sami kvůli této nemoci bezlepkovou dietu? Pak možná víte, že některé zdravotní pojišťovny přispívají na vaši dietu. U kterých pojišťoven a v jaké výši můžete v letošním roce žádat o příspěvky?
Fialový řitní otvor - hemeroidy?
Dobrý den, moc prosím o radu. Asi před třemi dny mě svědil konečník, pořádně jsem se koukla a zjistila jsem, ž kůže okolo je fialová. Bojímse, aby to nebyly hemeroidy. Krev ve stolici nemám,nesvědí to,nebolí. Bojím se atím ěnco dělat, výživu mám zdravou - ovoce,zeelnina,denně 2l tekutin. Ale byla jsem 2týdny doma nemocná, tak jestli to není kvůli tomu,pořád jsem seděla a ležela.. Prosím pomozte!
Inzerce
Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

Přidat nový komentář