V některých případech cévní mozkové příhodě předchází nenápadnější verze. Mnoho lidí tomuto drobnému výpadku nevěnuje pozornost, protože příznaky většinou během několika minut odezní. Avšak za několik hodin, dní nebo týdnů může člověka postihnout cévní mozková příhoda s vážnými následky.
Záleží o jaké chlamydie se jedná, já mám zkušenosti s plicními chlamydiemi.8let jsem trpěla bolestmi kloubů a svalů a vysokými a později jen zvýšenými teplotami a stále vracejícím se kašlem,léčena různými antibiotiky.A nic nepomohla. Lékař nic nezjistil.Až mi někdo na internetu poradil imunologii a tak jsem si vynutila doporučení na imunologii. Tam mi byli z krve zjištěny. Bylo mi však zjištěno, že je nemeám akutní,ale již chronické v sobě a při snížené imunitě se mi stále budou vracet. A tak jsem brala Luivak na posílení imunity, vždy 2měs. na jaře a na podzim 2roky.Po té mi lékařka řekla, že se udělá kontrolní vyš. krve, zda se sníž. Popřípadě , že mi bude muset nasadit velmi silná antibiotika na nejměně 3týdny. Vyš. krve dopadlo dobře, problémy jsem už žádné neměla. A tak jsem s imunologii skončila,ale s tím, že se mám za 2-3roky vrátit a léčbu zopakujeme. Že není vyhráno.Skončila jsem v říjnu 2005. Bohužel p.doktorka měla asi pravdu:Nyní se již půl roku potýkám s angínami a záněty průdušek a bolestmi svalů. Bolesti nejsou však tak veliké jaké jsem mívala. Je to 2,5 roku od ukončení léčby a bylo to opravdu bezva,bez nečekaných bolestí,které mně uvrhli na pár dní na lůžko.....Bylo mi 32et, měla jsem 3děti a připadala jsem si jak stará ženská. Byl to ráj po těch 8i letech. Nyní se již těším na září, kdy si zase zopakuji léčbu a věřím, že pomůže a já zase budu moci bez častých nemocí plně se věnovat své rodině, nyní již 4dětem a manželovi.Takže co já vím, momentálně se nedají zcela vyléčit,ale vaše tělo, vaše imunita s nimi může bojovat.PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ.
Přidat nový komentář