Inzerce https://www.lekarna.cz/maminka-a-pece-o-dite/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=maminka-a-pece-o-dite

chlamidie

dobrý den. Boli me klouby a zada...doktorka mi zjistila z krve chlamidie. Už jsem prodelala lecbu antibiotyky...kdyz jsem byla na kontrole a vzali mi znovu krev tak zjistili ze to mam porad...chci se zeptat jestli se to da uplne vylecit...a jestli bych mela neco sama pro sebe udelat aby se mi to zlepsilo.....dekuji za odpoved.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Petra
1x

Záleží o jaké chlamydie se jedná, já mám zkušenosti s plicními chlamydiemi.8let jsem trpěla bolestmi kloubů a svalů a vysokými a později jen zvýšenými teplotami a stále vracejícím se kašlem,léčena různými antibiotiky.A nic nepomohla. Lékař nic nezjistil.Až mi někdo na internetu poradil imunologii a tak jsem si vynutila doporučení na imunologii. Tam mi byli z krve zjištěny. Bylo mi však zjištěno, že je nemeám akutní,ale již chronické v sobě a při snížené imunitě se mi stále budou vracet. A tak jsem brala Luivak na posílení imunity, vždy 2měs. na jaře a na podzim 2roky.Po té mi lékařka řekla, že se udělá kontrolní vyš. krve, zda se sníž. Popřípadě , že mi bude muset nasadit velmi silná antibiotika na nejměně 3týdny. Vyš. krve dopadlo dobře, problémy jsem už žádné neměla. A tak jsem s imunologii skončila,ale s tím, že se mám za 2-3roky vrátit a léčbu zopakujeme. Že není vyhráno.Skončila jsem v říjnu 2005. Bohužel p.doktorka měla asi pravdu:Nyní se již půl roku potýkám s angínami a záněty průdušek a bolestmi svalů. Bolesti nejsou však tak veliké jaké jsem mívala. Je to 2,5 roku od ukončení léčby a bylo to opravdu bezva,bez nečekaných bolestí,které mně uvrhli na pár dní na lůžko.....Bylo mi 32et, měla jsem 3děti a připadala jsem si jak stará ženská. Byl to ráj po těch 8i letech. Nyní se již těším na září, kdy si zase zopakuji léčbu a věřím, že pomůže a já zase budu moci bez častých nemocí plně se věnovat své rodině, nyní již 4dětem a manželovi.Takže co já vím, momentálně se nedají zcela vyléčit,ale vaše tělo, vaše imunita s nimi může bojovat.PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Mohlo by vás zajímat

Kovová pachuť v ústech má většinou jednoduché vysvětlení

Kovovou pachuť v ústech může způsobovat řada faktorů, od špatné ústní hygieny až po vedlejší účinky léků nebo těhotenství. Jestliže tento stav přetrvává delší dobu, může být příznakem vážnějšího onemocnění.

Antibiotika versus sluneční záření

Léčba antibiotiky s sebou nese několik omezení. Od dodržování klidového režimu, abstinenci až po ochranu před sluncem. Některé typy zvyšují citlivost kůže na slunce, proto je třeba před pobytem na slunci dbát zvýšené opatrnosti. Při užívání určitých typů léků dochází ke změnám na kůži, která se stává citlivější k působení UV paprsků.

Zasažení bleskem a jak se správně chovat za bouřky?

I když k přímému zásahu člověka bleskem dochází jen zřídka, končívají podobné případy mnohdy tragicky a proto je dobré chovat se za bouřky rozumně.

Vypadávání vlasů u žen v menopauze

Můžete doporučit vhodný šampón na vlasy, který je vhodný proti vypadávání vlasů u žen v menopauze?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48


28. června 2008, 09:42:17


28. června 2008, 09:57:08


Naši partneři

Inzerce