Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

champix

Zkušenosti s Champixem mám, a to velice dobré.Beru ho již desátý týden a vůbec mě nepřijde ,že nekouřím,i když jsem mezi kuřáky.Nedá se to vůbec srovnat s náplastmi,ty jsou stejně tak drahé a nejsou k ničemu.Nevím sice, co to se mnou udělá ,až ho přestanu brát,ale doufám,že teď už konečně vydržím.Doporučuji to zkusit každému,kdo chce přestat kouřit,není to o vůli,prostě ten prášek to úplně vyžene z hlavy.A to je to,co potřebuji,protože pevnou vůli nemám. Takže hodně úspěchů všem!!!!!!

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Breta
4x

Přestával jsem kouřit tolikrát, že to ani nejde spočítat. Náplasti, žvýkačky .. Vždy jsem zase začal a bylo to horší než před tím. Když se můj denní průměr dostal na 42 cigaret za den, tak jsem už začal mít problém i v práci. Nechal jsem si předepsat Champix a v zásadě bez problémů jsem přestal (Apsťák jsem měl) ale nedá se srovnat s tím co se stane když se léčíte nikotinem a nenalepíte si náplast. Dnes již 8 měsíců nekouřím a dokážu sedět v restauraci s kuřáky a ani mě nenapadne si zapálit

Jarmila
4x

Také užívám Champix a nemá to chybu!Od 8. dne užívání nekouřím a nemám na cigárko ani chuť.Nekouřím už celé září a tablety beru od 20.8. Stojí 2 000 Kč měsíčně, ale snad vydržím.Je třeba je brát 3 měsíce.

zavislák

Dobrý den, mohu se informovat přestala jste kouřit ? má to cenu ? do toho obětova 2000 kč měsícně ?

Zdeněk
1x

Ahoj, moc se omlouvám, že nabourám vaše elektronické cigarety a další šidítka. ale víte co to chce ? Přestat okamžitě, přestat hned ráno, to cígo si nezapálit a basta. Kouřil jsem 25.let a tak jsem s tím takhle sekl. Joo. měl jsem asi 3 roky chuť na cigaretu, párkrát jsem si zapálil (v opici) ale nic jsem z toho nedělal. Zkrátka jsem si zapálil no bóže. Dneska je to tak 15 let co jsem neměl cigaretu v hubě. Dost mi pomohla jedna věc, hlavně v prvních dvou letech. Když jsem dostal chuť na cigáro, nepřesvědčoval jsem se že nechci, ale jen tak v duchu jsem si představil, že jsem si zapálil a tahám z cigarety a vyfukuju kouř(proboha představoval, ne že bych funěl opravdu). Když jsem takhle dokouřil, típl jsem vajgla a přemýšlel jsem nad tím jestli se cítím líp po té cigaretě. A věřte nebo ne, necítil jsem žádnou změnu. Cigareta vám život neudělá lehčím, nejste s ní zajímavější, jen smrdíte jako popelník a nejhorší je že už to ani nevnímáte.

musí být
2x

kouřil jsem deně a došlo to tak daleko že jsem kouřil až 60denně a pevná vůle nikde a manželka řekla dost,na vánoce mi koupila champix samozřéjmě po poradě s obvodním lékařem a já je ještě před vánocemi začal konzumovat mohu říci že byli i takoví co do mě šprtali a nabízeli mi cigára,ale vždy se mi je podařilo odmítnout.no musím říci už 3roky nekouřím a je mi fajn a ještě mi to pomohlo zlepšil se mi apetit v sexu moc doporučuji

Radovan Hájek
2x

Mohu potvrdit, že Chambix skutečně pomáhá a likviduje úpornou kuřáckou chuť na cigaretu a že s jeho pomocí již asi rok nekouřím (kouřil jsem víc než 60 cigaret denně). Jen pozor, jakmile jsem přestal užívat champix, zcela se mi změnil metabolismu s a přibral jsem již 17 kiliogramů.

Zuzka K

Dobry den, pritel uvazuje o elektronicke cigarete, tak pro nej zjistuju informace a narazila jsem nekolikrat na Champix. Jak ten lek funguje prosim? Myslim, na jakem principu?

petr
1x

Blokuje v mozku nějaké receptory takže nikotin z cigaret nezpůsobuje to potěšení, které znají kuřáci po zapálení první ranní cigarety. Horší je závislost psychická (potřeba držet cigaretu v ruce, rituál zapalování cigarety ...) tam je potřeba se zabavit jiným způsobem a to bývá velice těžké. vím o čem mluvím. díky champu nekouřím už 4 roky.

Ema
1x

tak jsem to taky zkusila :) zatím si jedu teprve 8.den champixu a na doporuceni lekare kourim. Kourim ale tak, že mám jednu krabicku cigaret uz tyden a to normalka byla krabicka denne.. ted kourim, ptž prostě ještě můžu, ale kolikrat si na cigo ani nevzpomenu :) den D mam za dva dny, tak se moc tesim... zatim champix vnimam jako zazrak :))

Martina

jedině po Champixu jsem přestala kouřit, a člověk ani nemá žádné abstinenční příznaky. jediné na co je třeba si odvyknout jsou takové ty rituály jako cigaretka ke kafíčku , apod.

maja
1x

Ahoj Šárko. Nekouřím už déle než 4 měsíce a to i díky tobě. Je to fajn, ale pozor na to, aby to člověk nevyměnil za jinou závislost. Přeju všem hezký podzim.

Mak

Ahoj všem abstinujicim, držim vse palce, prave začínám 5. Mesic bez!

trdlo

Ahojte, nevíte jaká je aktuální cena? Liší se v lékárnách? Všude v diskuzích čtu cca 2000/ měsíc, ale už jsem se ve dvou lékárnách byla ptát a balení 56 tablet po 1 mg skoro 3.000. Myslíte, že je takový nárůst ceny všude, nebo jsem jen narazila na špatné lékárny?

Ivan

Já dnes nekouřím terpve 4. den. Startovací balení stálo cca 1600 ,-Kč = na 14 dní. Dnes jsem kupoval balení na 28 dní = 56 tablet za cca 3100,-Kč. U mě to rozhodně není jen tak, absták mám a strašnou chuť na cigáro také. Dá se to ale vydržet a bez CH by to bylo asi mnohem horší. Každopádně jsem kouřil přes 40 denně, 10. den braní CH jsem se rozhdl přestat a zatím držím. Nejhorší byly první 3 dny, čvrtý den je u mě mnohem lepší . Je to primárně i o vůli , když si člověk není jistý, že chce přestat, ať to ani nezkouší. Jinak kdo přestat chce, tak přestane...

pepek

Já dnes zobu 17.den. Trvalo to trošku dýl, než jsem přestal úplně, takže bez cigára čtyři dny. Funguje to. Zkoušel jsem přestat mockrát a nikdy jsem to nedokázal. Byl to pokaždý boj s absťákem. Tentokrát na cigáro myslí jen hlava, a to jen občas.Tělesně žádný nutkání nepociťuju.Ani na to cigárko poránu nemyslím. Snad to už tentokrát dopadne,Mám trošku obavy, jak to bude, až dozobu.

Husky59

Champix funguje. Na rozdíl od nikotinových náhražek....

janina

Já dnes 14 tý den s CHampixem, a pecka!! Hned 2.den jsem cítila,že cigára chutnají jinak,4 den už mi smrděli a 6 den už jsem nekouřila. Uvidíme jak to bude dál,ale už si věřím,že to dokážu. Kouřila jsem 15 let,posledních pár let 20/den. Musím si CH teda brát hodně najezená,jinak je mi zle,ale to není problém. Startovací balení stálo 1100,- a pokračující (56 tbl) 2200,- celkem teda 3300,- a z toho mi 2500,- dá pojištovna. Pak si koupím ještě to jedno 56tbl. a už cígo nedám nikdy do pusy :-) Těším se na ušetřený penízky a na to,že nebudu smrdět a budu mít hezčí plet. A dokonce to ani nenahrazuju jídlem,ted už si vůbec nevzpomenu,že jsem kdy kouřila,žádný abstak :-) prostě paráda .-)

Libuse

Pozor lek Champix pojistovny nehradi.

Hanka

Janino a kde jsi sehnala tak levně ten Champix?

Jirka
1x

Je tomu již 11 let co nekouřím a je to díky Champixu užíval jsem ho necelé 3 měsíce a dodnes jsem v pohodě :) kouřil jsem cca 30 denně jediné co mě zaráží je že nato neběží žádná reklama v Tv jak na ty blbé samolepky nebo žvýkačky .

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce