Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Champix k narozeninám?

Zdravím všechny, zabrousila jsem na tyhle stránky dnes poprvé a říkám si, že mezi tolika skoro/ne/kuřáky bych mohla najít radu. Přítel je kuřák (cca 15 cigaret denně od 15let) a já jako nekuřák bych mu strašně ráda pomohla, podpořila ho v tom, aby kouřit přestal. Vztah je skvělý, jen ty cigarety jsou věčným bojem . Já se s tím nemůžu smířit (dědeček na rakovinu plic zemřel), plánujeme děti a přítel prostě tvrdí, že se na abstinenci "nemá", že to zkoušel xkrát, že se snaží (přestal kouřit v bytě, prý kouří míň atd.). Přítel matky, který je hodně silný kuřák, teď kouřit přestává pomocí léku Champix, četla jsem o něm spoustu pozitivního a tak mě napadlo, že bych ho mohla prostě zkusit dát příteli k narozeninám....Jenže nejsem si jistá, jestli to on ocení (aby to nebral jako tlačení ke zdi). Co myslíte? Díky všem za názor, co můžu udělat, jak ho podpořit/motivovat/pomoct mu se cigaret zbavit úplně??

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Pavča

Co se to stalo s naší diskuzí? Mně to všechno zmizelo a je tu jen jeden příspěvek z 22.4 ,ani neví od koho.Mám problém jen já nebo i vy? Kde je Marja,Xandra,Mydlypupek,Karel, Vašek , Leena a všichni ostatní? Pomooooc,bez vás to je těžký!!!!!!!!!!

Ahojky Pavčo, jsem na tom úplně stejně, celá diskuze je fuč!

Pavčo, už to mám, začala sem najíždět jiná diskuze, vyjeď nahoru je tam pod nadpisem modře Ordinace > Diskusní fóra > Odvykání kouření > zmáčkni a najdi máte někdo zkušenosti se CH. Hezká večer

Lukyn

hoj všem, příjemné zjištění ...:( , jak se Vám daří v nekouření, já to zabalil po 3-tím dnu na champixu a ted 2-hý den nekouřim, abstinenční příznaky trochu mám ale je to tak o 300% lepší než bez něj, a to si myslim že ještě uplně nezabírá. Zdravím všechny a držim pěsti!

oskar

ja jsem kdysi taky kouril ale prestal jsem ze dne na den a to jsem uz kouril 40 cigaret denne :-) , prestal jsem kourit protoze jsem si to chtel dokazat ze mam pevnou vuli obejit se bez cigaret a taky se to podarilo uz nekourim 12 roku a do odvikani jsem nedal ani korunu oskar

darja

Kolik stojí Champix? Prý je to strašně drahý, nevím, jstli d otoho mám investovat..

Jela

Darja, u nás stojí Champix 1400,-Sk, v Čechách podstatne menej, myslím že pod 1000,-Kč. Ale myslím, že ho už dávno berieš, ozvi sa, ja som ho začala brať v júni (červnu), napíš, prosím, ako u Teba účinkuje.

Marek Nacházel
1x

Vážení, mecpěte do sebe ty srágory. Je 21. století a účinné metody bez abstinenčních příznaků nejenže existují, ale hlavně fungují. První z nich je tzv. systém Bicomm. Úspěšnými pacienty byli mí kamarádi. Já sám po 20 letech kouření přestal po jiné metodě (dle mého spolehlivější), odborné praktice doktora Findy z Chomutova. Kontakty na obojí jsou na internetu a nám již nekuřákům nezbývá než litovat těch, kteří jich nevyužijí.

Martina F.

www.Nepodlehni.cz

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce