Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

nevím ,co mě bolí a proč

naplánuji si výlet je mi dobře v sobotu ..jdu zalehnout bez jakýkoliv příčin ..strava v normě celkem i dobře usnu ,ale večer se probudím bolestí mám horko v břiše ..přitom teplota žádná ..příjde to nečekaně ..začnu jíst ibalginy a čekám už ležet nemůžu dál ..výlet zruším bolest většinou do druhého dne odejde vyměnila jsem postel...v domění,že bolest přichází ze špatného lůžka ..nachlazená jsem taky nebyla ..při nádechu nic nebolí ..pálení v moči taky nemám a nevím jak ty bolesti definovat a jak je řešit ,ale přichází častěji takže taky čekám na gmt na výsledky ..no nechci si hledat nemoc

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
J.

Něco podobnýho taky znám, bolest přijde v případě výletu, na který se mi moc nechce. Je mi blbý ho odmítnout, takže slíbím účas, sice bych se nejraději vyvlíkla, ale nemám nějaký patřičný důvod, takže smířená s osudem, že zítra tedy pojedu ještě večer svoji účast potvrdím a ráno je mi ouvej. Takžke mě napadá, nemohlo by to být proto, že se ti na ten výlet nechce?

BB.J

Je mi 11let právě mě pustili z nemocnice dojela jsem domů a šla jsem spát ve 2h a ve 4h jsem se zbudila s pláčem v očích a nedokážu popsat co mě bolelo prostě nevím když sem se nadechla tak nic nebolelo ani teplota žádná čůrání nepálelo ani neřezalo tak nevím co to je bolí to pořád ale mamka mi nemohla pomoc protože je v práci a nikdy dřív se mi to nestalo Omlouvám se za pravopisný chyby Sice mi je jen 11 ale ještě mi moc čeština nejde.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce