Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Tento lék jsem brala, když jsem se ocitla v psychiatrické léčebně vinou několika lidí,kteří mi sdělili určité věci, kterým jsem uvěřila a špatně si je spojila a také kvůli příteli, kterého jsem ztratila. Když jsem svůj příběh sdělila stopaři, odvezli mě do léčebny. Tam jsem jim řekla, co se mi stalo. Také to, že určitou dobu některé věci až moc prožívám, to že nemůžu mít určité barvy, že dvakrát jsem slyšela hlasy, které jsem nevěděla zdali někdo řekl či ne, po doby pobytu se mě pořád ptali jestli mám hlasy, pořád jim říkám že ne, ale že se nedokáži smířit s tím co se stalo. Ale že už bych ráda šla domu. Celo dobu mě dopovali risperidonem 4 mg. Do toho jsem se učila. Když pominu, že jsem přibrala během dvou týdnů čtyři kila a pořád po těch lékách spala. Bylo nejhorší asi to, že jednou v noci jsem si šla lehnout a myslela jsem, že už se nenadechnu. Po lékách se mi špatně dýchalo. Jako mladší jsem měla nějaké plicní a průduškové problémy, zápal. Občas se mi špatně dýchalo i kdysi, ale s těmito léky to bylo něco. Vrátila jsem se domů a nechali mi tu léčbu, už jen 1 mg. Co mám dělat, doma jsem zjistila, že to co mi daná osoba řekla nebyla pravda, ale už to nezměním. Kvůli tomu snad nemusím brát léky. Doktoři mi pořád říkají, že se mi to vrátí. Předesílám, že jsem toto řekla ještě doma a tam mě předtím poslali na psychiatrii. Léky jsem brala jiné, šla jsem s nimi do práce a na záchodě jsem se složila. Tak jsem je také přestala brát. Nebylo tehdy lepší mlčet :-(. O tom, co se stalo raději již mlčím. Akorát se mi těďka špatně hledá práce. Protože lékař mi nepovoluje směnný režim.

Přidat nový komentář