Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

kolena

Dobry den rad bych se zeptal na radu,pritelkine koji nasi 4mesicni dcerku a zacla mit potize s klouby(kolena)bylo ji do poruceno detskou lekarkou (jelikoz se jedna pravdepodobne o odvapneni v dusledku kojeni)aby vyzkousela pripravek calibrum mami.ale bylo nam zase doporuceno o d jineho lekare vyzkouset pripravek caltrate plus chtel bych vas timto poprosit jestli byste me poradily kteremu leku dat prednost a proc ..dekuji vam za odpoved s pozdravem JOB

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Mirka
21x

Dobrý den.Delší dobu mě bolí koleno na jeho vnitřní straně. Absolvovala jsem elektromagnetickou rehabilitaci, ale bolest se stále zhoršuje.Největší bolest je při chůzi po rovině i po schodech v obou směrech. Při jízdě na rotopedu se bolest neprojevuje.

sunhamster
5x

dobrý den, jsem na tom stejně, "trpím" na to už třetím rokem, a to jsem ještě nepřekročila 21 rok života :( Alektromagnetická rehabilitace a cvičení, jízda na rotopedu či jiné cviky bohužel stále nepomáhají, ani různé přípravky. Nejhorší bolest mám když dlouho sedim s pokrčenou nohou, mám problem ji narovnat a naopak, nevydržím sedět ani hodinu v autě. Můj ortoped mi na to řekl, že je to pouze tím, jak jsem rychle vyrostla, což se mi nezdá ( podotýkám, neproběhl ani rentgen ) takže těžko říct :(

Sára
12x

V prosinci roku 2008 jsem měla úraz, kdy jsem na ledě spadla na koleno. Lékař mi řekl, že je to jen naražené a že to bude bolet 4-5 týdnů a pak budu zase fit...už to je ale 8.měsíc a bolest sice nejprve polevila ale ne úplně a poslední dobou se zase zhoršuje, hlavně při chůzi po rovině, do schodů nebo když sedím delší dobu (v autě, v kině(tam mám problém vydržet do konce filmu, protože to už pak je opravdu na prášky,takže film bez ibalginu téměř nemožný)...bolesti cítím hlavně po vnitří straně koleně (pravé koleno v levé části), je to takový nepříjemný tlak. Pokud by někdo věděl, co to může být (podle lékaře prostě jen naražený a nic to není) a jak to léčit, byla bych opravdu moc vděčná.

Peter

ahoj ja som na futbale takisto narazil pravé koleno a tiež ma ma bolí na ľavej strane... bolo narazené chodím už normálne aj behám s menším problémom... ale ked kopnem do lopty stále ma v ňom pichne. A ak ti môžem poradiť každý deň som pomaly zohýbal koleno a skákal... a tak už je to v poriadku ešte síce nie úplne :)

Ondrášek
1x

Měl jsem podobný problém od loňského července. Amb.chirurg mi na týden zapůjčil ortézu a doporučil dávat si nohu nahoru. Neposlal mě ani na ten blbý, levný ultrazvuk a já měl rupturu menisku.Až po známosti jsem se dostal na magnetickou rezonanci a dnes jsem už po artroskopické(a jednodenní)operaci OK, ale docela mi to za 8 měsíců vydřelo chrupavku. Nenechte se odbýt a dožadujte se odborných vyšetření! Ultrazvuk mají všude a snad se dostanete i na MR.

Iva
2x

Dobrý den. Mám už téměř šestým rokem bolesti kolen (je mi 25 let). Nejvíce omezená hybnost je poránu, kdy pomalu neudělám ani krok, natož jít do nebo ze schodů, zvednout se ze židle a pod. Sedět v autě nevydržím ani 30min. Poslední dva roky se bolest kloubů projevila i v kyčlích, zápěstí, občas bolí i lokty, palec u nohy a teď asi 2 měsíce mě bolí i kloub na ukazováčku a malíčku a zdají se být i nateklé. Nevíte, co by to mohlo být, nebo co by mi pomohlo? Léky na bolest mi nezabírají.Díky za radu. Iva V.

Marie S.
6x

Z osobní zkušenosti a na rady ortopeda, mohu pouze se přimluvit použit tento přípravek: http://www.lekarna.cz/flex-code-sirup-500ml/ Kupovala jsem 3x, k tomu použivala i baleni kurkumy, dieta, enzymi Wobenzy. Nyní po 3 mesicích jsem velmi spokojena a nemám bolestí. Snad Vám tím pomohu.

Helena
1x

Nechci být špatný prorok, ale nemohla by to být dna? Tam je typická bolest palce u nohy, kloubů. Pak to na čas přestane, ale za čas je to zpátky. Obávám se, že to mám taky. Hledala jsem to internetu a děsím se toho. Mělo by to být z toho, když se jí dost masa, pije červené víno, je málo pohybu a málo se pije :(

Arabelka
1x

Zdravím, zkoušel někdo z vás užívat enzycol? Byl mi nedávno doporučen, tak by mě zajímalo, jestli by mohl pomoct. Fakt hledám jakoukoliv alternativu. Díky za tipy.

Bibi

Ještě mi není ani 30 ale jsem profesionální sportovkyně. Samozřejmě je pro mě sport život a neumím si představit, že bych přestala. Doktoři tvrdí, že mé klouby jsou na tom jako u starých lidí před umřením, ale já se nevzdávám. Mohu vám doporučit enzycol. Ten mi pomáhá mnohem víc než všechny mastičky a blbosti co trh s těmito věcmi nabízí. Hlavně hlavu vzhůru bude to dobrý! Věřím v to věřte taky!

Ivana P.

Dobrý den, já na bolesti kloubů doporučuju geladrink, poradila mi ho jedna moc šikovná lékárnice, je to nějaký ten pátek, co ho užívám a jsem maximálně spokojena. Mohu ho doporučit.

Ceky
8x

Jakákoliv bolest (když to není zrovna úraz) je projev těla a místa na těle ,kterému zřejmě něco chybí. Již nechodím k lékaři, jen dávám tělu to, co potřebuje. Narodila jsem se v roce 1961 a napíši Vám část svého životního příběhu: Před třemi lety jsem byla tlustá (Do plavek? Fuj!) unavená,nemocná,po třech dětech, začínající osteoporóza - otoky kolenou a bolesti, nízký tlak od 16 let, gynekologické potíže, děsná chuť na sladké, 3-4 kávy denně,jarní pylová alergie s pravidelnými návštěvami u alergologa, ten mi řekl,že to mám na doživotně, vyzkoušela jsem všechny blbosti na hubnutí z lékárny (nebudu jmenovat).Nefungovalo nic - však to na Halině Paw. vidíte! Pak jsem potkala lidi,kteří mi říkali,že změnou stravovacích návyků pomocí programů na přírodní bázi vytvořených lékaři a detoxikací organismu ,mi pomohou. Druhý den zmizel otok kolena! Světe div se! Do 14 dnů jsem přestala pít kávu. Tělo ji nepotřebovalo! Ohromný příliv energie.Po třech měsících 5 kg dole, po 6 měsících 10 kilo dole, krevní tlak 70/120, bez gynepotíží,sladké nemusím (bylo to jen nedostatek živin v těle!)jaro 2008 prověřilo mou alergii,jen kolem mne přešla bez nutnosti navštívit po 13 letech alergologa.Díky bylinkám moje tělo zatím nepoznalo,co je to menopauza, tedy přechod. A fyzičku mám lepší než ve 20ti a dělám sporty,které jsem nikdy předtím nedělala. Postavu mám jako v 17letech..Jupííí! Přeji Vám to samé:)) Krása vždy vychází zevnitř! Jestliže se cítíte zdrávi uvnitř, projeví se to i navenek. Jiskra v oku a pěkná pleť mluví za všechno! Po několika měsících jsem přidala i detoxikační kosmetiku včetně péče o celé tělo. Váhu 62kg na 169cm ve 48 letech si skvěle udržuji! To mě přesvědčilo o tom, že budu lidem pomáhat! dagmarcekanzavinacseznamteckac ezet

Ondrášek
2x

Vážená, nezneužívejte neštěstí jiných ke své obchodní činnosti na stránkách jako je tato! Divím se, že administrátor ještě na váš příspěvek nezareagoval a nesmazal vaši přiblblou reklamu.

Helena
6x

Také mě bolí vnitřní strana kolene již 2 roky. Před 4 roky jsem prodělala operaci , prý špatná chrupavka i meniskus.2 roky po operaci se to objevilo znovu. Opět je prý nevyhnutelná operace. zkoušela jsem všechno, elektroléčbu, cvičení , rázovou vlnu, nic nepomáhá. Helena

Dobrý den.Setkala jsem se s výrobky,které jsou bez chemie a zabírají a tak bych vám chtěla a pevně doufám,pomociNevím zda 100%pomohou i vám,ale já mám s nimi velmi pozitivní zkušenosti a i mnoho lidí v mém okolí.,jsou nadmíru spokojeni.Pokud máte zájem o více informací napište mi na mail.Ráda vám poradím.Přeji krásný den a brzské vyřešení vašich zdrav. potíží

helena
3x

Dorrý den měla jsem v ramením kloubu zánět je to tak 4 roky od té doby mám s rukou problémy jak doma tak v práci mám opakovaně něco zatlačit bolest něco zamíchat bolest někdy v rameni projede bolest i bez činosti prostě ruka se nedá používat jako dříve prosím dá se bolest nějak odstranit ?

Lenule
5x

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měla úraz kolene. Při sportu na mě spadla protihráčka a mě odvezli na pohotovost kde mi dali ortézu a berle s tím že mam natažený postranní vazy asi po 6 tejdnů jsem mohla koleno podle lékařů plně zatěžovat tak sem šla na trénink a cítila sem bolest ale řekla sem si že si musí zase koleno zvyknout na zátěž a tak sem nastoupila i n azápas kde se mi stalo to samé a tedy znovu ortézu a berle. Do dnes cítim bolest na vnitřní straně kolene a při delší zátěži se mi koleno podlamuje. Zkoušela sem všechno elektroléčbu různé přípravky a nic nepomáhá nevim co mam dělat je mi 19 let a se sportem nechci skončit: Děkuji za radu.

majkaxp

Ahoj,jsi mladá holka,není nic ztraceného.Jestli máš opravdový zájem svůj problém řešit,mohu ti pomoci. Piš prosím, na meil:[email protected]

Lenka Urbánková
3x

Dobrý den.Synovi nateklo koleno po pádu na led přes chránič.Rtg nic nezjistil.tyden po pádu sportoval,protože ho to nebolelo.mažeme traumaplantem 3 dny,Otok nemizí.vynechal sport,chodi jen do školy.do jaké doby by se měl otok vstřebat,aby neměl chronické obtíže.Děkuji předem za včasnou odpověď.

Dětek
2x

Bolesti kloubů zapřičinuje chlamydiová infekce,je potřeba ji léčit.

Ondrášek

Dědku a co prodáváš ty, koloidní stříbro? Můžu říct že je účinné, ale je trochu dražší. Zhotovil jsem si aparát sám a vyrábím si levně.

Lukas
5x

Mně pomohl produkt Flex Code 500 ml - sirup. Od svých 25 jsem trpěl střídavými bolestmi obou kolen. Doporučili mi injekční aplikaci do kloubů.Pak jsem našel v lékárně ten produkt a po dvou balení jsem velmi spokojen. Doufám, že napořád.

Pavelvolume
1x

DObrý den chci se zeptat,při fotbal jsem se střetnul se soupeřem.Na www stránkách jsem se dočetl,že existuje nějaký sprej "síla moře" je to pravda ? Jestli ano kde se dá sehnat.Děkuji Prosím za odpověď na E-Mail : [email protected].

Anička
1x

No někde to zde již bylo řečeno, já mám také velmi pozitivní zkušenosti na mé bolestivé kolena (tlaková bolest, píchání) s přípravkem flex code 500ml sirup. Po konzultaci s ortopédem jsem začala používat tuto velmi silnou kloubní výživu kterou kupovala v lékárně (cca 2 balení). Obsahuje kyselinu hyaluronovou a je to celkem velmi silná výživa na klouby Nastalo umírnění a zlepšení po 45 dnech, ovšem přidala jsem z vlastní iniciativy kurkumu a pravidelný pohyb. Myslím ,že to vyřešilo mé potíže a v současnosti na to nemyslím. Přejí Vám hodně štěstí.

Marie

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Dědek

jestli nekecáš ?

Jana
1x

Hezký den, v mým věku jsem čekala, že něco takového příjde, ale ne, že to bude taková bolest a dřina vůbec vyjít schody. Bála jsem se jít k lékaři, protože už mám po operaci ramene, které mě ještě víc bolí , než předtím a tak jsem se rozhodla něco první vyzkoušet. Koupila jsem si tablety Priessnitz o kterých jsem hodně četla a určitě stýly za to. Úleva se nedá ani popsat a ikdyž mě bolesti hodně ustoupily, tak je ještě pro jistotu beru dál.

Olina

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Hana

to jak mě bolely kolena jsem málem brečela, nemohla jsem ani vyjít schody, naštěstí mi doktorka doporučila Colafit a ten mi pomohl konečně se zas můžu hýbat

Lucinka

No kamarádka mi Colafit doporučila že jí hned od bolesti kloubů pomohl, já ho vyzkoušela taky a zas tak rychle to nebylo (asi po měsíci užívání), ale zlepšila se mi i kvalita nehtů a vlasů díky tomu kolagenu, takže super :)

Wiedzmin

Tak mi na kolena celkem pomohl enzycol. Sice uznávám, změna nepřišla hned okamžitě, ale zhruba na 14 dní až 3 týdny už byla bolest jen matnou vzpomínkou. Doporučuji

Maria

Mé zkušenosti tak dobré nejsou. Musím tedy uznat, že mi to nějak pomohlo, ale ne zas tolik, abych z toho byla nadšená. To je asi případ od případu. Navíc trvalo skoro dva týdny, než se účinek pořádně projevil. Mi jde spíš o odvrácení té bolesti, ale například sestra to bere a je s tím velmi spokojená. Smůla, no.

Riven

Ahooooj! tak jsem na ty svole kolena vyzkoušela Enzycol, jak tu někteří radili :) a musím ríííct že se mi hodně ulevilo. Děkuji za radu. A posílám dál :) Mějte se krásně ;-)

Alena

Dva roky zpět jsem měla stejný problém, jak popisujete. Doktor mi ale neporadil přípravek o kterém mluvíte. Já začla užívat Colafit. A beru ho jako prevenci i po tom, co mě kolena tolik nebolí. Můžu jedině vřele doporučit, protože uleví jak nic jiného. Už jsem ho doporučila víc lidem a všichni mi jen děkují a chválí.

Dana

Jsem rada ze vam nektere rady pomahaji, ale v 75r. nepomaha nic,to jedine operace ale i po ni to stejne,boli-proste stari je na prd.

Vera

Dobrý den, co říkáte na Geladrink? Pomáhá? A je lepší užívat tablety drink nebo to nějak střídat? Četla jsem o tom dobré doporučení doktorů. Dokonce to užívají i sportovci. Je mi také sympatické,že se jedná o český produkt. Jaké máte osobní zkušenosti? Díky za radu.

Pája

Za sebe chválím Geladrink, moc mi pomohl po porodu, kdy mě bolelo celé tělo, přibrala jsem skoro 20kg, malý měl skoro 4,3kg a 53cm,takže jsem dostala notně zabrat. Bolesti pátěře, kloubů-kyčel, kolena, oteklý kotníky.. Užívala jsem ho v kuse 3měsíce, teď mám pauzu a zase začnu za 2měsíce. Kila jsou pomalu dolů, což je zápřahem kolem syna. GD mipomohl dokonce i s nedostatkem železa a jsem ráda, že je ve formě pití, nerada baštím pilulky. :))

Pavel

Geladrink je fajn. Já jsem ho zprvu vůbec nechtěl ani zkusit, ale žena mě donutila, že se radila s nějakou lékarnicí a ta jí to poradila. Jsem mezek, který je zabejčený a ač vím, že to všichni semnou myslí dobře o to horší to je. Bolívaj mě strašně kolena pomalu nedojdu do 2. patra, ale nic mi na to nezabírá od doktorů tak, jako právě ten geladrink. Prý je dobré přizpůsobit i nějak stravu, ale já su gurmán já si jím jak pán a žele moc nemusím.

Milada V.

Mohu potvrdit, že Geladrink opravdu účinkuje. Moje známá je sestra u doktora, který se specializuje na problémy s klouby a říkal, že z vlastních zkušeností může říct, že účinkuje a má fakt dobrý vliv na klouby. Je to podle mě fakt poctivá kloubní výživa a líbí se mi, že se moc nevnucujou lidem nějakýma masivníma reklamama.

Katka

Mám stejný problém,a užívám na to Enzycol, na kolena, je to i na dna, je to přímo přípravek na kolenní klouby a ty dna...beru žu třetí měsíc, zkoušela jsme toho hodně a zatím mi pomáhá :)

Renáta

Vážně Geladrink? Já o něm slyšela ne zrovna nejlepší věci, ale osobní zkušenost nemám možná na každého účinkuje něco jiného no.

Zita
1x

Na kolena je geladrink super mě osobně nejvíc chutná brosková příchuť tahle výživa je super piju ji od doby co mám po operaci kolene i jako prevenci a neomezuje mě to v žádném ohledu normálně lyžuju, jezdíme na kole, chodím po horách atd.

kristina

Dobrý den, dlouho používám Benegen 4. Jsem s ním plně spokojená. Máte s ním někdo další zkušenosti ?

Kurec

Dcera začla mít stejné problémy, mužu říct, že to je hodně nepřijemná věc. zkusila jsem dát na radu manžela a koupit jí benegen 4, zatím pozitiva máme jen.Ale držím palce !

Maky
1x

Dobrý den. Potřebuji poradit. Před 14 dny jsem uklouzla na dlaždicích a spadla na koleno. Po pádu mě koleno hodně bolelo. Boule a veliká rudá modřina se objevila až několik hodin po pádu a koleno už po několika minutách po pádu nebolelo a normálně jsem mohla chodit. Jen na dotek bylo nepříjemné. Několik dní poté mě koleno už vůbec nebolelo a modřina se začala velmi pomalu ztrácet. I teď po 14 dnech je ještě lehce místa na vidět. Ale při větší námaze mi koleno napuchne a začne docela dost bolet. Je to po 14 dnech ještě v normě nebo si mám radši za někým zajít? Předem děkuji za odpovědi.

Mgr. L. Kolmašová

Peosím sdělte, kolik stojí to Vaše stříbro. [email protected]

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce