Všeobecné preventivní prohlídky a vyšetření u dětí jsou důležitou součástí primární péče a obsahem se liší od pravidelných prohlídek pro dospělé. Praktický lékař pro děti a dorost při těchto prohlídkách sleduje zdravý vývoj dítěte od narození během celého dětství a dospívání až do doby předání adolescenta do péče všeobecného praktického lékaře. Součástí jsou také vyšetření, která jsou navázaná na konkrétní věk dítěte.
Dobrý den. Na cukrovku bych doporučil čistě přírodní, české výrobky. Jsou s nimi vynikající výsledky. Užívání léků a píchání inzulínu bych oddaloval. Podělím se s Vámi o jednu z mnoha zkušeností našich zákazníků: PO VYUŽITÍ JEDNÉ LAHVIČKY - TÉMĚŘ BEZ CUKROVKY A 3 KG PRYČ! Několik roků trpím cukrovkou II. typu, užívám léky, ale téměř bez úspěchu. Letos dosahovala moje cukrovka v krvi 20 mmol a v moči kolem 4 mmol. Lékař mě připravoval na "píchání" inzulinu, ale právě v té době jsem získala, shodou náhod, přípravek OK OMEGA plus a začala 2x denně užívat lžičku po jídle. Po využití jedné lahvičky mně lékař naměřil 10 mmol cukru v krvi, v moči 0 mmol a zhubla jsem 3 kg! Mám radost z úspěchu a OK OMEGU plus užívám dále! J. K., Lovosice Pokud budete mít zájem zkvalitnit své zdraví nebo zdraví svyých známých, můžete mě kdykoliv kontaktovat. Rád Vám pomůžu. 608980639; 530316367; [email protected] PS:Jsm e stvořeni z přírody, proto jen příroda, nás může uzdravit. Ne chemické přípravky-léky.
Přidat nový komentář