Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Bez bílkovin se při hubnutí neobejdeme

V dnešním díle se zaměříme na první základní živinu – bílkoviny. Při sestavování jídelníčku byste měli usilovat o to, aby vaše tělo dostalo při sníženém příjmu energie vše, co potřebuje. Bílkoviny jsou pro správnou výživu nepostradatelné. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jana Malá
1x

Mam super zprávu. Několik let jsem bojovala s kily navíc, vyzkoušela jsem nespočet diet, hladovku, jedla jsem jen zeleninu a všechno bylo strašný, nic nepomohlo a maximálně jsem ztloustla. Potom jsem dostala kontakt na jednu paní, která pracuje jako výživová poradkyně - sestaví jídelníček, poradí jaké mají potraviny hodnoty a poradí neuvěřitelné věci. Má záruku spokojenosti, je velmi milá a střízlivá a to, co mi poradila, se během 2 měsíců vyřešilo a já vážím tolik, jako když mi bylo 25. Měla jsem strašnou celulitidu, oteklé tváře a ruce, cítila jsem se nafouknutá a chvílemi jsme se na sebe ani nechtěla podívat, nebo se mi nechtělo mezi lidi. Teď mám o 8 kilo méně během 2 měsíců, a to jím mnohem více než předtím a zázračně hubnu!!! Vřele jí doporučuji, zvlášť teď na konci léta a přes podzim, má úžasné tipy a kdykoliv Vám zaručí spokojenost. Vážně, ta ženská je milionová a díky tomu, jak se na mě teď dívá můj muž a jak se zlepšil náš milostný život, nedám na ní dopustit. Email na ní je [email protected] a vstupní prohlídka s měřením, zjištěním všech hladin v těle a sestavením jídelníčku na jakkoliv dlouho + pravidelné kontroly je za 200 Kč! Všem vám držím palce, tohle vám určitě pomůže stejně jako mě!

Můžu doporučit

zdravím doporučuji slimax na hubnutí

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce