Jak na zklidnění žaludku po zvracení?
Tak snad bereš antikoncepci ne? ;)
Dobry den.Mam takovy intimny dotaz. S pritelem sme meli svoji chvilku a ja newim, kam se s mym problemem obratit,t ak sem to napsala sem. Pritel se nevystrikal, ale vytekla z nej takova tekutina, ve ktere jsme se ucili,ze muze byt take nejake sperma. Me tekla krev pri prsteni. Muj problem je ten: Po konci sem si prstty otrela a pak i olizla a pote sem prstem skontrolovala,jestli mi jeste tece krev. Chtela sem se zeptat,jestli na tech prstech nemohlo zustat nejake sperma. Predem dekuji za odpoved,i kdyz vim,ze to je debilni problem:-(
Myslím, že je to nesmysl, pokud se tak chráníte, kdyby jste měa sex bez a neuzivala, pochopila bych to. Mrkněte třeba i na jiné způsoby.
Pokud se chráníte je to blbost, pokud ne je to nezodpovědnost. V dnešní době je milion způsobů jak se chránit a kondom popřípadě HA je základ.
Někdy se chráníte a stejně je to k ničemu. Moje mamka říká že semnou otěhotněla i přes antikoncepci. V každém případě tenkrát byla tatkovi nevěrná a my sme se rozhodli že se dáme testovat jestli jsem jeho… Nevíte jak postupovat nebo kam se obrátit?
Anketní otázka
Jak často berete léky?
Přidat nový komentář