Nafouklé břicho, pulzující bolesti hlavy, nepříjemné pocení nebo otupující únava. Tyto nepříjemné průvodní projevy menstruace zažívá řada žen měsíc co měsíc. Často žijí s pocitem, že je to něco, co zkrátka musejí přečkat, než se jejich život vrátí do normálu. Nepříjemné symptomy měsíčků je přitom možné účinně řešit, a to i přírodní cestou.
Ahojky lidičky!! No tak já mám samozřejmě taky akné.A pěkně mě štve.Mam ho hodně i na tvářích.Před rokem jsem chodila ke kožní.Vyzkoušela na mně milion přípravků včetně antibiotik.Nic mi nepomohlo.Potom jsem se ale přes kamaráda dostala k perfektní kosmetičce.Ona metodu nevymačkávat absolutně nepřijímá-je to blbost.Ten hnis se pomocí žádného přípravku nedostane ven.Musí jít ven mechanicky.Když ne,vznikne bolák.Jezdim tam už 5 měsíců a zaznamenávám zlepšení.Sice mě vždycky hrozně zřídí,ale stojí to za to!!!TeďĄv zimě na mě dává ovocné kyseliny a na jaře budu zase chodit do solaria.Taky zkouším derivační metodu.Jo,taky jsem se dozvěděla,že ten opěvovaný Erifluid (taky jsem ho užívala) je škodlivý na játra a že se může užívat nejdéle týden:( Takže bacha!!!Mějte se a přeju vám pleťĄjako dětskou prdelku:))))
Přidat nový komentář