Mám potíže s plynatostí. Co na to?
Prosím vás musí se s laryngittidou jít do nemocnice na spaní jako třeba na 5 dní a na kolik dní se tam leží??
Mám 13tiletého syna a pravidelně ho tato nepříjemná nemoc postihuje vždy na podzim a to i několikrát za sebou.Alergologické testy vyšly negativní(až na ml.bílkovinu)a tak to přikládám změnám počasí a zhoršené kvalitě ovzduší(sev.Čechy).
Prosím vás musí se s laryngittidou jít do nemocnice na spaní jako třeba na 5 dní a na kolik dní se tam leží??
ahojte.laringitida je zanet hrtanu.nastane kdyz se tam usadi vir a ten zuzi diteti dychaci cesty.muj maly honzik uz ma 5 let.na laringitidy trpi od 1roku.uz jsem se s tim naucila zit.opravdu jde o zivot.musite se naucit poznat kdy jet s ditetem do nemocnice a kdy to prejde.ja nikdy dlouho necekam.kdyz byl mensi mel to i 11xdo roka.alergik neni.ted uz to ma tak 5-6x a z toho jsme 2x v nemocnici zbytek zvladnem doma.lecit to nejde a ubranit se taky ne.jen dite hodne hlidat at neni moc a nebo zas malo oblecene.my to mame kdyz jsou velke zmeny teplot.to telicko to proste neubrani.zrovna jsme dnes zachvat meli zvladli jsme to doma dokonce sel do skolky a vubec nic mu neni.tak bojujte.casem se s tim naucite zit ono nic jineho nezbyde.deti z toho vyrostou.je to vekem.a v nemocnici byvame jen 2 noci.pa pa.
Dobrý den, mám roční holčičku a od 9 měsíců už měla laringytidu 3x. Naštěstí u toho nikdy neměla teplotu ani rýmu, až teď naposledy měla teplotu jen zvýšenou a rýmu teda pořádnou. V nemocnici jsme s tímnaštěstí nebyli a doufám, že nás to ani nečeká. Zajímalo by mě - Jak vzniká laringytida? Je to z nachlazení? Je to přenosné z člověka na člověka? Je laringytida to samé nebo podobné, jako zánět hrtanu? Děkuji
Ahojte,mam pětileteho chlapečka a už měl laringytidu po druhe,po prve jsem nevěděla co se děje přežili jsem noc a rano jsem šla s klukem k obvoďačce a když jsem ji to popsala tak řekla že mi da čipek-rectodelt NUTNOST DOMA!!!!!!! a jesli se to bude opakovat tak mam volat rychlou prej to byva jednu noc.Rano byl vyčerpany a zachraply,měl soplik a kašlal.Uběhlo deset dni a zničeho nic v noci se dusil a mïsto mluveni štěkal a neustale kašlal štěkavym kašlem.Dala jsem mu ten čipek-RECTODELT a rychlo na vzduch a volala jsem rychlou.Okamžitě mu davali injekci a připojili na přistroje a dali ho na jipku a dostal kapačku a nasadili kortikoidy do žily.Tam byl dva dny a po jipce ho dali na normalni pokoj na jeden den.Poučovali jak dal postupovat kdyby se to vratilo a prej se to vraci hodně často!!Vždy volat rychlou-vysvětlovali mi to tak že je to jak kdyby dostal astmaticky zachvat ale v horšim vše napuchne a proto štěka -V horšich připadech malo mista na kyslik a je zle!!Syn je sice alergik ale s laringytidou to nema nic společneho.Laringytida je infekčni -viroveho puvodu!!Trpi děti s oslabenou imunitou!!!!Radim nepodceňujte Laringytidu neni to sranda!!pa
ahoj neni pravda ze to maji deti s oslabenou imunitou.maji to i deti scela zdrave.kdyz jsme v nemocnici nikdy nam zadne kortikoidy nepichali do zily.my dostanem injekci do zadku na oplasknuti otoku a inhalujem adrenalin.doma mu davam fenistil,aerius,aescin a kdyz je nejhur tak cipek rektodelt.a kdyz ani to nepomuze jedem do nemocnice.dlouho se cekat neda jde o zivot.mejte se
Ahojky,syn ma dva roky,meli jse celkem 3 zachvaty.Dvakrat jsem to odhadla včas,stačila jen krční,nedavno to bylo horší,Chytlo nas to ve 3h rano.Okamžitě jsem dala čípek e dithiaden,hned na vzuch.Ale byla to síla,jeli jsme do nemocnice.Na krčním mě doktor sjel,že mám příště počkat a kdo mi radil s čípkem!No děs,čekejte,když dítě sýpe a je na tom zle!!!!Na detskem byli skvělí,ty jsem asi nevzbudila!Byli jsme tam dva dny!Máme to v rodině z obou stran.Nikdo vam přesně neřekne co dělat.Každé dítě to prožíva jinak a rychle!Doufam,že ne brzy.ale příště určitě zavolam sanitku!!!Tak všem hodně síly a pevné zdraví..
Ahojky,syn má dva roky a potkalo nas to třikrat!No síla,nedávno to bylo nejhorší.Nikdo vám neporadí,co přesně dát!Zaleží na síle a dítěti.Doufam,že né brzy,ale příště zavolám sanitku!Na krčním jsem ve 3h ráno vzbudila doktora a ten seřval!!!!Skončili jsme na detském,tam byli skvělí,vědí,že u dětí se závodí s časem!!Máme to v rodině z obou stran.Tak pevné zdraví a hodně sil!!!!
Přidat nový komentář