Roztroušená skleróza (RS) napadá mozek a míchu. Je nevyléčitelná a v České republice jí trpí přes 26 000 převážně mladších lidí. Včasná léčba a úprava životního stylu by mohla podle odborníků vzplanutí nemoci úplně zastavit. Upozorňují na to u příležitosti Světového dne roztroušené sklerózy, který připadá na 30. května.
Pedro, máš to oproti nám trošičku jednodušší, jelikož bereš Rivotril cca 5 měsíců, představ si, že ho bereš třeba 4roky, byť nějakou závislost máš, protože jsi bral v dle Tvých slov 0,5mg - 1mg, což 1mg už není úplně málo , nicméně, když jsi se dostal na 0,2mg chybí Ti už poslední krůčky, ale ty nejtěžší, čekají i mne a vím to, že toto bude nejvíc hard! :) ALE, tak jak píšeš, já si dám taky pod stromeček DÁREK a to svobodu od Riva!!! Mám 0,125mg což jsem na tom + - stejně jako ty... ale krátce, už ani nevím jak dlouho což je dobře :) tuším cca 7+dní ... také mi není úplně dobře, bolí mne svalstvo, oči jsem podrážděný apod. ALE DŮLEŽITÉ JE SE TOMU POSTAVIT ČELEM.. ne třeba tak, jak od Jozefa sousedka, pže to pak může skončit katastrofálně-kolaps.. ale 0,2mg už je dávka, která Tě po vysazení neohrozí na životě, jen to bude nějaký ten pátek nepříjmné :/ ... mám podobný plán - už ho prakticky dělám od včera a budu vynechávat dny bez Riva, např dva dny 0,125mg pak den bez... ikdybych ho měl "protrpět" pak hodím zpátky 2 dny pak bez.. je to důležité i pro psychiku, ten jeden blbý den na to nesáhnout u mne včera- a žiju, dokonce jsem v práci a moc dobře vím, že se z těla vyloučí až po úplném vysazení po třeba 7-10 dnech, ale já ty intervaly budu prodlužovat, pak třeba 1 den Rivo 2 dny bez... to je cesta k vysazení a vím, že ji dám :) VÍM TO- NEPOCHYBUJI :) MÁM NA TO CCA 5 TÝDNŮ :) na Vánoce bez.. dobrou noc všem :)
Přidat nový komentář