Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Kristian caw ja tiez beriem rivo 8 rokov 0,5mg na noc a ked som sa dozvedel ze nebude na svk tak ma chytila taka panika ze tiez co bude potom a tak a preslo ma to az po 3dnoch....skus si dat este predpisat niake antypshotika ako napr sulpirid a ad a vysadzuj pomaly...alebo este skus si dat predpisat rivo a pojdes si ho vybrat do ciech...ja som to tak urobil a idem aj tento tyzden...uz mesiac som na znizenej davke z 0,5 na 0,37mg cize uvivam iba tristvrte tabletky a idem pomaly od noveho roka na polovicu tab.pomaha mi vtom sulpirid a ako tu pisu ostatny jed najvecsi na svete :P seroxat 20mg a ten tiez beriem 8rokov a za posledny rok som vysadil na 5mg a pohoda ale som si ho navisil sam naspet na 20mg koli tomu rivu dost mi to pomaha aj zo zaspavanim a tak ale citim ze este riadne nazaucinkoval od tej 5mg davky lebo to trva aj mesiac..prvy tyzden bolenie hlavy atak a celkovy neklud ale uz pomaly zabera anaplno aj ked si myslim ze az po novom roku bude plny ucinok tak potom zacnem rivo dalej vysdzat na polovicku tabletky....cize 0,25mg a potom o 3 mesiace na stvrtku a dufam ze do pol roka budem na nule a potom zacnem s vysadzanim PAROXETInu jedu z ameriky
Přidat nový komentář