Jozef, přesně jak píšeš, člověk musí sebrat síly a nějak se s tím vypořádat :) . Je to nepříjemné, když člověk není zdravý psychicky ani fyzicky, ale musíš žít i tak :) Ono na 100% to asi nebude nikdy, ale musíme najít cestu, která nám umožní žít co nejplnohodnotněji :) ... zvážím to, ty AD, teď neberu nic a jsem právě rád, ale ne za cenu toho, že bych se trápil-pokud to bude nějaká klesající tendence a bude to o přežívání nějak to řešit budu :) však to nějak dáme kamaráde, ty léky zkus zkonzultovat s neurologem, když Ti je předepsal, mít denně bolesti musí být nepříjemné..
Tečka,
děkuji za reakci, já si myslím, že teoreticky něco takového můžu mít, ale jsem laik a až v tak odborných věcech se nevyznám a netuším jakým způsobem si srovnat metabolismus, střevní mikrofloru apod, kdybych věděl, určitě vyzkouším, ale pokud člověk nemá dostatek informací a dělá to špatně, může být výsledek kontraproduktivní a ještě si může ublížit, nicméně děkuji za tip, zkusím si načíst nějaké informace, případně se poradit s obvodní lékařkou, ale v jejích očích vzhledem k psych. diagnoze to bude asi výsměch :)
Lekár,
nikdo tady netvrdí, že je to jinak....
Přidat nový komentář