Správně proudící lymfa přináší zdravotní výhody, jako je podpora imunity nebo přirozeného pročišťování organizmu. Přispívá ale také k hezčímu vzhledu pokožky, redukci otoků, lepší regeneraci, větší vitalitě i snížení množství tuku v těle. Optimální činnost lymfatického systému přitom významně podpoří tak jednoduché každodenní návyky jako hluboké dýchání, pití přírodních minerálek nebo třeba chůze na čerstvém vzduchu.
Ahoj Jozef, tabletky mi dala psychiatricka, lebo som nemala dva týždne absolútne nič. Ako som už písala, neriešila som to, že mi dochádzajú kvapky, lebo som to tak vôbec nepocitovala, že by som mala problém, keď som mala tak nízku dávku. Teraz mi kamoška vybrala a poslala Rivotril v kvapkách, takže druhý deň dávam kvapky. Len som mala veľmi nízky tlak, tak som sa len pýtala, či to môže byť tým Rivotrilom v tabletkách, lebo sa mi to začalo diať vtedy. Spodný tlak 42,to už som išla k zemi. Ale ja verím tomu, že to prekonám a bude dobre. Som z toho celého vyplasena a samozrejme hlavička si vytvára teraz zo všetkého paniku. Ale zvládla som to pred tromi rokmi, tak to dám aj teraz. Na začiatku som nebola schopná ísť ani len sama do obchodu, lebo som mala závraty, paniku, že sa mi to zopakuje, či už v obchode, buse, kdekoľvek. Ani so psom som vtedy nedokázala ísť von. Takže si opat upratujem v hlave a snažím sa myslieť, uvedomiť si, že to musím prekonať opäť, aby som dokázala normálne fungovať. Mam byt na PN až do 8.6.,ale verím, že do konca mesiaca na tom budem omnoho lepšie a PN ukončím skôr. Všetkým ďakujem za podporu ♥️♥️
Přidat nový komentář