Již tradičně na 14. listopad připadá Světový den diabetu, který má podpořit povědomí o onemocnění, prevenci a odstraňovat stigmatizaci lidí s cukrovkou. Datum 14. listopadu současně připomíná narození Fredericka Bantinga, který společně s Charlesem Bestem objevil v roce 1922 inzulin.
Ahoj Petro, tady Petr. Chci Ti jenom dát naději. JÁ JSEM VENKU Z RIVOTRILU! Po roce a půl pozvolného snižování a po desítkách let jsem bez Rivotrilu! Sice jsem měl malou dávku po dobu desítek let - jen 0,5 mg, ale i tak to byla velká dřina - psychická i fyzická se toho svinstva zbavit. Mohu Ti, a také ostatním, dát radu - pro snižování benzodiazepinů - jako je Rivotril je nutné pozvolné snižování, aby se tělo pozvolna přizpůsobovalo. Je nutné snižovat každý den a stále stejnou dávku po celou dobu snižování. Každý měsíc jsem snižoval o 0,3 mg. Je to nádhera! Vrátil se mi spánek a mám energii, která mi tak chyběla. Ale musím říct, že po vysazení Rivotrilu, a je to teprve 5 týdnů, se ozvaly všechny bolesti kloubů, svalstva, které Rivotril potlačoval. Něco za něco.

Přidat nový komentář