Michale, u Tebe to půjde dolů dobře a s tím heroinem nepřeháním, já brala 1,5mg denně 5 let a vysadit naráz peklo, proto snižuji už celé 2 roky a dostala jsem se na 0,25mg a níž už to nejde, stále se vnitřně třesu. A Michale Tvých 0,25mg a mých 0,25mg je sakra rozdílných, asi tak, že si k Tvým 0,25mg přidej absťák z dosud vysazených 1,25mg, no nedá se to popsat.
Jožko, já mám už rok a půl v medikaci 10mg paroxetin, není to terapeutická dávka, ale trochu mi pomohl a nemám s ním žádné vedlejší účinky, jen při zvýšení na 20mg jsem měla migrény, ale na těch 10mg je nemám. Je to strašně těžké Jožko, aby člověk po dlouholetém braní benzodiazepínů nezvyšoval a nějak fungoval někdy je to AD potřeba. Jak psal Michael, tak teď rivotril nesnižuj, zůstaň na dávce, na které jsi schopen fungovat a k tomu najdi lék, který Ti pomůže z deprese a z úzkosti a buď trpělivý, nespěchej, ono to fakt rychle nejde, já měla na kahánku minulý týden 35.den od snížení z 0,25mg na 0,23mg, záchvat úzkostí, myslela jsem, že půjdu už do blázince, rozchodila jsem to venku, špatně se mi chodí , nejistá chůze a slabost, chodím po venku po nocích, když je tma, nemusím se hlídat při chůzi, chodím jak opilá, to všechno dělá absťák, takže teď musím několik měsíců počkat, abych mohla trošku zase snížit, no psycho.
Přidat nový komentář