Roztroušená skleróza (RS) napadá mozek a míchu. Je nevyléčitelná a v České republice jí trpí přes 26 000 převážně mladších lidí. Včasná léčba a úprava životního stylu by mohla podle odborníků vzplanutí nemoci úplně zastavit. Upozorňují na to u příležitosti Světového dne roztroušené sklerózy, který připadá na 30. května.
Ahoj kluci. Petře, dívala jsem se na rozpustnost mirtazapinu , ve vodě prakticky nerozpustný, to by byla jen suspenze rozptýlených částí tablety. Ale to se podrž, ta dispergovatelná tableta obsahuje propylenglykol, tj. látka která rozpustí mirtazapin v ústech. Petře, to je jako u rivotrilu, ten je taky nerozpustný ve vodě, ale aby se rozpustil , tak nejdřív přidají propylenglykol a po rozpuštění dolejí vodou, to by byla cesta k vytvoření roztoku. Zainteresuj lékaře, kterej Ti psal předpis na Tvé kapky k vysazení riva, myslím, že to je cesta, jak z toho ven. Jinak já zase dnes po ránu i vnější třes, celé dny mám ten vnitřní, ten vnější druhým viditelný nejhorší po ránu, musela jsem si koupit elektrický zubní kartáček, normálním si zuby s třesem nevyčistím, šmrdlám si pak zubní pastu po celém obličeji, kdy toto skončí, děs tento lék.
Přidat nový komentář