Petra, no věřím. že po třeba xy let užívání, ty následky opravdu mohou být dlouhé, ale kdybych měl být v té situaci já-což částečně jsem, tak pokud by přetrvávaly déle než půl roku třeba, určitě bych hledal alternativní lék, protože vem to zase racionálně .. SPÁNEK je jednou ne-li nejdůležitější věc pro funkci a regeneraci celého organizmu a když nespíš, je to pro tělo destruktivní a je jen otázka času, kdy selže-zkolabuje, to se doufám shodneme, takže ne, že bych nevěřil, že ty následky jsou to ano, jak u benzodiazepinů, tak u antidepresiv.. ale hledat řešení se musí, byť za cenu užívání jiných psychofarmak, protože zase kolem a kolem RADĚJI BUDU ZÁVISLÝ A BRÁT RIVOTRIL SPÁT A ŽÍT PLNOHODNOTNĚ, než se roky trápit v nespavosti a v přežívání... MARTINE, uvidíš, buď nějakou dobu na 0, 375mg třeba měsíc a pak jdi na 0, 250 mg.. já jsem snížl také o čtvrtku teď a pár dní úzkosti, bolesti těla svalů, ale teď už je to trošililinku lepší, ikdyž vím moc dobře, že RIVOTRIL je lék s dlouhým poločasem vylučování, takže to ucítím tu změnu třeba až za 10dní, ale myslím, že už nějak rapidně hůře nebude.... Jinak pro Petru i Martina, paroxetin má pokrýt jak úzkosti, deprese tak i spánek, nasazení benzáků je jen na přechodnou dobu, než AD zaberou, takže brát obojí je celkem hloupost, raději navýšit když už AD třeba na 20-30mg kousnout to vydržet ber RIVO a pak za čas zkusit snižovat i AD ( jen můj subjektivní názor netvrdím, že správný, ale z praxe známý) ..
Přidat nový komentář