Roztroušená skleróza (RS) napadá mozek a míchu. Je nevyléčitelná a v České republice jí trpí přes 26 000 převážně mladších lidí. Včasná léčba a úprava životního stylu by mohla podle odborníků vzplanutí nemoci úplně zastavit. Upozorňují na to u příležitosti Světového dne roztroušené sklerózy, který připadá na 30. května.
Ahoj Peter. Nestíhal som napísať ani reagovať na tvoj príspevok, bol som mimo slovenska. Peťo. Je to presne tak ako píšeš. BZD nechajú trvalé následky po dlhodobom užívaní. Veď sa o tom vyjadril popredný neurológ dr. Blax, keď na slovensku deregistrovali rivotril ktorý som bral v kvapalnej forme od mojích 18rokov. Cez 20 rokov!!! !!! Rivotril a nic iné moja maximálna dávka síce nebola tak mega veľká ako tu píše Honza, ake predsa 25 kvapiek v pruebehu dňa vo výnimočných prípadoch bolo dosť. 25 kvapiek rovná sa 2,5 mg. Nešlo to vysadiť AD ktoré mi na to dala predchádzajúca psychiatrička, lebo u mňa narobili viac zla, než osoho. Nevedel som ani, ze existujú AD a, že ľudia ich hlcú a lekári z radosťou predpisujú..... Smutné ba AD je, že vedia dohnať človeka k samovražde ako jednú pani u nás v meste v ktorom žijem. Po nasadení AD, mesiac užívania vyskočila z okna :-( . Čo za cajrajd to ľuďom dávajú na domáce užívanie bez dozoru odborného personálu??? Je to diskutabilné to je jasné..... U mňa zabralo ,to na co ma nasmerovala Peťka. Manuál ASHTONOVEJ. Vybiť klina, klinom. Inak to nešlo. A vďaka Bohu AD som zahodil pretože vyhadzovať AD, je to isté ,ak nie horšie ako BZD. ASPOŇ PRÍSPEVOK NA FB KTORÉ SI SEMTAM PREČÍTAM, VIDÍM AKO ĽUDIA TRPIA VY VYSADZOVANI AD. A vraj syndróm s vysadenie. Nooo to je taka hovadina, že az sa im z huby práši keď to povie psychiater. Je to absťák. Len nechcú to tak napísať, povedať že lekári aj firmy ktoré ich vyrábajú aby nestratili popularitu, že aj na bolesť chrbtice predpisu AD. ČO sa týka opiatov akym je tramal tralgit zaldiar a ine ktoré do mna chceli natlačiť, aby som vydržal na termín operácie chrbtice, som sa toho ani nedotkol lebo he to tiež silne návykové. Je to syntetický heroín. Ake súhlasím s Petrom. Vyhadzovať ópium je prechádzka ružovým sadom, nez vyhadzovať benzo...... Človek na opiatoch týždeň silno abstinuje zvracanim krcami deliriom, ale pod odborným dohľadom je za týždeň stoho von. To u bezna nehrozí. Držte sa, pisielam vám pozdrav do česka. :-)
Přidat nový komentář