Inzerce https://www.lekarna.cz/cestovni-lekarnicka/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=cestovni-lekarnicka

Rivotril

beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jozef

Ahoj Peter. Nestíhal som napísať ani reagovať na tvoj príspevok, bol som mimo slovenska. Peťo. Je to presne tak ako píšeš. BZD nechajú trvalé následky po dlhodobom užívaní. Veď sa o tom vyjadril popredný neurológ dr. Blax, keď na slovensku deregistrovali rivotril ktorý som bral v kvapalnej forme od mojích 18rokov. Cez 20 rokov!!! !!! Rivotril a nic iné moja maximálna dávka síce nebola tak mega veľká ako tu píše Honza, ake predsa 25 kvapiek v pruebehu dňa vo výnimočných prípadoch bolo dosť. 25 kvapiek rovná sa 2,5 mg. Nešlo to vysadiť AD ktoré mi na to dala predchádzajúca psychiatrička, lebo u mňa narobili viac zla, než osoho. Nevedel som ani, ze existujú AD a, že ľudia ich hlcú a lekári z radosťou predpisujú..... Smutné ba AD je, že vedia dohnať človeka k samovražde ako jednú pani u nás v meste v ktorom žijem. Po nasadení AD, mesiac užívania vyskočila z okna :-( . Čo za cajrajd to ľuďom dávajú na domáce užívanie bez dozoru odborného personálu??? Je to diskutabilné to je jasné..... U mňa zabralo ,to na co ma nasmerovala Peťka. Manuál ASHTONOVEJ. Vybiť klina, klinom. Inak to nešlo. A vďaka Bohu AD som zahodil pretože vyhadzovať AD, je to isté ,ak nie horšie ako BZD. ASPOŇ PRÍSPEVOK NA FB KTORÉ SI SEMTAM PREČÍTAM, VIDÍM AKO ĽUDIA TRPIA VY VYSADZOVANI AD. A vraj syndróm s vysadenie. Nooo to je taka hovadina, že az sa im z huby práši keď to povie psychiater. Je to absťák. Len nechcú to tak napísať, povedať že lekári aj firmy ktoré ich vyrábajú aby nestratili popularitu, že aj na bolesť chrbtice predpisu AD. ČO sa týka opiatov akym je tramal tralgit zaldiar a ine ktoré do mna chceli natlačiť, aby som vydržal na termín operácie chrbtice, som sa toho ani nedotkol lebo he to tiež silne návykové. Je to syntetický heroín. Ake súhlasím s Petrom. Vyhadzovať ópium je prechádzka ružovým sadom, nez vyhadzovať benzo...... Človek na opiatoch týždeň silno abstinuje zvracanim krcami deliriom, ale pod odborným dohľadom je za týždeň stoho von. To u bezna nehrozí. Držte sa, pisielam vám pozdrav do česka. :-)

Michal

Ahoj kamarádi jak se vám daří ?

Petr st.

Ahojte vsichni, Michale, stale nic moc, ale doufam, ze bude casem lepe. Snad se i spanek vrati, ale nekdy jsem na pochybach. A jak se mas Ty? A co ostatni? Chapu, ze kdyz uz je nekdo "venku" - bez BZD, ci AD, tak se mu na toto forum ani nechce a take proc se tim zaobirat, kdyz uz je dobre. Vsechny i tak zdravim.

anonym

není co komentovat

XX

funguje to tady?

anonym
2x

Příčina všech nemocí je bakterie, je potřeba čistit tělo i od toxinů.

Jozef
1x

Ahojte Michal, Peter, Peťka. Tak dnes mám voľno, tak som sem pozrel, čo nové. Michal ako sa máš??? Vlastne všetci.... Ľudia, aj keď mám vysadený rivotril a uz dúfam bude len spomiekov, patrím tu medzi Vás.... U mňa sa dáva všetko do takého normálu akurát ma štve to extrémne zvýšené libido ktoré uz riešim s mojov dr, ktorá tiež potvrdila na základe testev, že libido bolo mierne nad normálnom aj počas aktívneho užívania riva..... no teraz je to uz aj ore mňa a zvlášť moju ženu obsahujúce. Tak pôjdem do Nitri ba nejaké vyšetrenie. Uvidím. Čo sa týka toho ze neberiem rivotril, tak mám dojazdy ( nie su to absťaky :-) ). Moja Dr to tak povedala. Mam často závraty skrátenú dobu spanku maximálne sedem hodín, minimálne šesť. Ale dúfam, že aj to si sadne. Teraz momentálne bojujem bolesťami hlavy. Na úzkosť beriem guakaran, alebo ako sa to volá, a všetko prekrivam prácou aktivitami. Uvedomujem si, ze na každom z nás, rivotril nechal trvalé následky z užívania, u každého v inej podobe.... U mna hyperaktívne správanie, a celkovo co si neviem vysvetliť zmenu k veciam ktoré ma vedeli do nepríčetnosti rozčúliť, teraz ich mám kdesi..... Má niekto kto vysadil rivo.... niečo co na sebe spozoroval nejakú zmenu???? Všetkým Vam tu posielam pozdrav, a ako Peter píše, DÁME TO.

Petr st.
1x

Ahoj Jožko a všichni. Jožko, jsem rad, ze jsem Te poznal, i kdyz nas vsechny Tebe, Petru, Michala a ostatni dal dohromady rivo, ale i tak je fajn, ze jsme tu byli pro sebe, navzajem se podrzeli. Petra se dlouho neozvala a moc ji preji, aby uz byla v pohode. Ja jsem na tom par dnu lepe, tak snad se i to nespani casem spravi. Jozko, tak jsi rivo zvladl docela dobre a nemas zadne velke problemy po vysazeni a urcite to, co Te nyni trapi, bude casem lepsi. Jak si tu vsichni rikame DAME TO. Kamaradi, mejte se co nejlepe.

Petr st.

Petro, Jožko, Michale a všichni ostatní, přeji vám všem krásné, klidné vánoční svátky a v novém roce 2020 hlavně pevné zdraví.

JOZEF

Peter, Michal, Peťka, Prajem Vám krásne prežitie vianočných sviatkov aj ked dnes je už po nich. Je strašné sa preklikakať na aktuálnu stranu tohto fóra po aktualizacii. Dnes som trpezlivý, a klikal som hahhh..... Vopred vám prajem v novom roku len to najlepšie ,hlavne u nas čo platí, to duševné zdravie. To staré známe, tým ktorí to dávajú, verte, že to dáte.... Ak by sa tu niekto našiel kto by založil na fb skupinu rivotril a jeho vysadzovanie, velmi rád by som sa pridal. Lebo asi ten ktorý upravil toto fórum ,stránku, bol riadne asi na niečom hahhh.

Michal

Ahojte , xy-krát jsem chtěl napsat , ale poslední měsíc jsem měl katastrofální . Osobní , pracovní problémy a tak mě to psychicky semlelo , že jsem se sám divil , že jsem tak psychicky labilní . Jsem poslední měsíc a půl v neustálém stresu , proč nebudu dlouze vypisovat . Moc jsem vám chtěl popřát pěkné svátky , ale neměl jsem sílu, tak alespoň přeji vše nejlepší do Nového Roku , Tobě Jožko, Petře , Peťko i Anonyme, když tady s námi trávíš čas a bojuješ také byť asi s něčím jiným . Snad mi nastane už období klidu a srovnám se , nebude to ze dne na den , ale budu ok... Stres dokáže opravdu neskutečné věci , tak vám hlavně přeji ať se vám daří jak v osobním tak i v pracovním životě :) Mám vás rád a být nepíšu často myslím na vás . Držte se a zase napíšeme! :) PS: Jožko já mám poslední stránku jako záložku a nemusím proklikávat až na konec a automaticky mi najede poslední stránka :) ahoooj

anonym

Nervy se léčí jinak, pupalkový olej, B12 a pod, ale nejdřív vyčistit tělo od toxínů a bakterií, jinak je to o ničem.

Michal

Ahoj věř mi , že na to by pupalkový olej nepomohl :) . Vitamíny jinak doplňují pravidelně . A jak jsi na tom s touto problematikou pokročil jsi nějak? Respektive jak na tom jsi teď , jak jsi na tom byl a co Ti pomohlo ? Fajn večer :)

anonym

Ahoj, čistění těla a užívání různých bylinek na CNS je vyzkoušené , braní prášků nervy neléčí, jinak to není jenom moje zkušenost, víc můžu napsat do emailu.

Michal

S tím souhlasím , že prášky nervy neléčí, spíš ničí a jen blokuje nějaké negativní pocity , ale příčina zůstává ... Už jsme si jednou psali kamaráde na téma plicní chlamydie , ale psal jsi , že jsi vlastně také na mrtvém bodě :( , bylinky mají určitě svou sílu , ale jen v omezené míře ....

anonym

Neříkám jenom bylinky, je potřeba pomoct imunitnímu systému, jinak se nevyléčíte, změnit životosprávu, je toho spousta co se musí udělat, já mám život u konce, ale nemůžu se na to vaše léčení dívat, vic se tady nedá napsat !

Michal

Ahoj , tak pak Ti pošlu mail a můžeme podiskutovat a můžeš předat nějaké rady :) ...dnes ne je Silvestr , tak to necháme na Novy Rok :) , všem Vám přeji ještě jednou ať je vydařený a každému se podaří zase ujít kus cesty za lepším životem :) hezký večer :)

Petr st.

Taky vam vsem preji krasneho Silvestra a v novem roce hlavne pevne zdravi a pevne nervy. P.S. Michale, vim, o cem pises. Ja jsem nyni, tyden, v takovem stresu, ze jsem zase totalne na dne i se spankem.

anonym

kapky bělotrn, divizna

Petr st.

Diky Anonyme. Pekny novy rok 2020.

Michal

Ahoj Petře , to mne mrzí a z čeho ten stres u Tebe pramení ? Já se snažím myslet pozitivně , ikdyž to někdy nejde. Musíme myslet v lepší zítřky a každý den dělat malé kroky , co se týče celého života , aby nám bylo lépe. Já začínám od Nového Roku s strojní životosprávou , měním pomalu zle zvyky za ty dobré a alespoň budu mít čisté svědomí , že dělam pro své tělo maximum . Drž se a napiš :)

Petr st.
1x

Ahoj Michale, kez bych mel v sobe takovou silu, jak mas Ty. Myslet pozitivne mi moc nejde. Muj spanek je stale dost mizerny a to na dobre nalade a pozitivnim mysleni moc neprida. Mam rodinne trable a jak jsi psal Ty, netusil jsem, jak jsem labilni. Staci malo a jsem na dne a uz jsem vypozoroval, ze po stresu mam cca 5 mesicu kritickych na spanek. Nevim, jak to udelat, abych se z kazdeho stresu nesesypal. Rozumove si to dovedu vysvetlit, ale realita je jina. Michale, jakou zivotospravu jsi zahajil? Ja jim, na co mam chut, protoze kdyz nespim, tak do sebe nic nedostanu a jak se lip vyspim (cca 3 hod) cpu se vsim. Michale, drzim Ti pesti a verim, ze Ty budes brzy OK a jak Ti to vyjde, ozvi se.

Michal

Ahoj Petře , to mne moc mrzí a ten stres pomine , když ten rodinný problém vyřešíš? Mělo by to pomoci. Strašně mne štve , že se Ti ten spánek alespoň trošku nezlepšil , ikdyž už Ti bylo lépe a chápu , že to je vyvolané tím stresem ... ono já spím , ale za cenu občasné tabletky - Kventiapin , který mě ničí , ale nic jiného nemám. Životosprávu celkově od stravy , víc myslet na to , co člověk ji , režim dne , sport , vitamíny , duchovní očista - dělat si pořádek v hlavě , meditovat , chodit na procházky a také vyčistit kolem sebe lidi na tu "zdravou společnost" , tak celkově , hodně čtu, uvažuji , dívám na sebe , je to takový režim při svůj pocit - že se snažím žít co nejlépe ať mám čistě svědomí . Ale stejně si myslím , že těmi léky jsou jisté věci nezvratné ... Nejde to vzít z5 ....a žije se s tím těžce a chápu , že nenacházím optimismus . Jsou 2 ráno , to v plánu režimu nebylo :D , ale někdy se to stává mám nemocné 2 členy rodiny, tak jsem na ně dohlédl :) , Peťo na jaře bude zase líp - je i dost blbé období , zase napíšeme a pokud možno dobře se vyspi kamaráde :)

Petr st.

Ahoj Michale, tak jsem Ti odepsal 6. ledna a nevím proč, můj příspěvek byl smazán. Nechápu. Nebylo tam nic, co by bylo proti pravidlům. Michale, děkuji Ti za slova podpory. Tento měsíc bych měl mít vysazený Remeron. Pak dej Bůh, abych to zvládl a také aby se mi vrátil spánek. Michale, měj se moc krásně. Snad mi i tento příspěvek nesmažou. Uvidíme.

Jozef

Ahojte Peter, Michal, a všetci. Peter držím ti palce, a verím, že zvládneš remeron vysadiť. Určite daj vedieť. Si bojovník, a dáš to.

Michal

Ahojte kamarádi moji :) , já mám momentálně vysazeno vše , neberu nic , ale ikdyž relativně spím , tak happy nejsem , někdy už si opravdu myslím , že těmi léky má člověk poničený mozek a tělo ...jinak si to moc nedokážu vysvětlit. Peťo ať se Ti podaří Remeron vysadit , ale otázka je zda pak na tom nebudeš jako já ..." čistý" , ale i tak ne spokojený . Jožko chlape jak se Ti daří ? Napiš pár řádků :) , pamatuji si , že máš vysazeno a jen se Ti zvýšilo libido , což není na škodu :) , jak se to dál u Tebe vyvíjí a co ty Petro a Anonyme ? Pak si zpomínám , že tu psala dívka těhotná na tom Kventiapinu , pokud čteš tyto řádky , jak se daří ? A miminko už je na světě ? Všem co nejlepší zítřky přeji :)

anonym

Nejen léky ničí mozek a celou CNS, hlavně jsou to bakterie a toxiny které vypouštějí do těla, je potřeba čistit tělo a užívat na nervy pupalku dvouletou a další byliny :-)

Petr st.
1x

Ahojte vsichni, jj Michale, take mam obavy, zda na tom budu lip, az vysadim. Zatim jsem nemile prekvapeny, jak mam labilni psychiku. Chci verit, za nam vsem bude casem lip. Ale bude? Kdyz si promitnu sve snizovani, pri kterem jsem poprve poznal, co je to panika, nechapu, k cemu AD a BZD jsou. Na jednu stranu pomuzou, otupi, ale kdyz se jich chce clovek zbavit, zacnou ukazovat svoji negativni stranku. I kdyz, ony ty negativni stranky byly i behem uzivani, ale psychika byla lepsi. Michale, je mozne, ze u Tebe pretrvavaji stavy z vysazeni? Co se Ti deje? Muzes to popsat? Jestli nechces, chapu. Ale moc Ti preji, aby jsi uz mel normalni stav duse i tela. Jozko, a jak jsi na tom Ty? Chlapi, kdybych mel mit stale tak spatny spanek, jak mam, nevim, jak dlouho to jeste vydrzim. Je to docela silna zatez na telo i psychiku. Mit prasek, ktery by mi pomohl na spanek, hned bych ho bral. Ale neni, jsem pry "rezistentni" na vsechny prasky - bohuzel to mam vyzkousene a je to tak. Nekdy mam pocit, ze se z toho nespani zblaznim. Mozek se v noci chova docela silene a ja z toho take silim. Vzdycky mu reknu "zabrzdi", ale nepomaha to. Je to jenom dusledek nespani? Nebo moji psychiku jen ovlada panika? Michale, Jozko, moc na vas myslim a dekuji vam, ze si piseme. Mam pocit, ze na ty sve problemy nejsem sam a to mi pomaha. Dekuji.

anonym

Dokud nevybileš chlamydie a nezaléčíš nervy nevude ti líp, neurol se dá užívat a potom vysadit, ale trvá to i roky !

Michal

Petře , u mne to už s vysazením léků asi moc společného nemá , spíš možná neduhy , které za ty roky užívání na těle zanechaly. Projevy zkusím rozdělit do těch psychických a to úzkost, někdy deprese , někdy derealizace , agorafobie , noční můry a celkově psychická rozladěnost, změny nálad , poruchy paměti , nesoustředěnost apod. z těch fyzických jsou to hlavně bolesti nohou a zad , rozostřené vidění , někdy bolest hlavy . Nejhorší na tom je , že je to vždy něco jiného a v jiné kombinaci , že člověk praktický neví kde začít . Těžce se ty pocity popisující , člověk prostě není "ve své kůži " , není to ten člověk , který býval . Určitě ty problémy u Tebe mohou být způsobené spánkem spíše nespavosti , přeci jen , kdy jindy tělo odpočívá a to Tvé ho nemá dostatek , tak se Ti to takto projevuje. No já už léky nechci . Ale kdyby byla kouzelná pilulka , která toto dokáže odstranit , tak ji beru ...člověk se natrapil už dost a ani neví , co je to žít běžný šťastný život . Taky jsem rád , že si píšeme občas , jak říkáš člověk si v tom nepřipadá tak sám ....drž se kamaráde a piš , vždy zareaguji. Vydržíme toho hodně a nesmíme se vzdát :) dobrou pokud možno noc Peťo :)

Lenka

Dobrý den, prosím o radu. Užívám ad Paroxetin 14 rok, snažila jsem se vysadit už 2x, ale bohužel jsem ten absťák vydržela jen 3 měsíce a k užívání se vrátila. Jsem z toho už zoufalá, nevím co mám dělat. Brala jsem jen 1/4 leku a nevím jak tedy vysazovat, abych neměla ty hnusný stavy. Vím , že tady je diskuze většinou o vysazování rivotrilu, přečetla jsem si celou Vaší diskuzi a musím říct, že jsem se nejdříve vyděsila, pak Vás litovala a nakonec obdivovala, jak jste šikovní a stateční. Prosím i Petru, ta také brala paroxetin, jak se jí to podařilo vysadit. Děkuji za rady a držím všem palce.

Michal

Ahoj Lenko , paroxetin znám kdysi jsem ho užíval 2 roky a to konkrétně Apo-Parox 20mg, pomohl mi od panických atak , vysadil jsem ho stylem 15mg-10mg-5mg pak 5mg obden ob dva 3 až na 0 postupně asi po 2 mesicich. Problém u léků je délka užívání 14 let je proklatě dlouhá doba a vysazování musí být velmi pomalé , proč ho chceš vysadit ? Nejlepší názory a pomoc najdeš na Facebooku pokud budeš chtít najdu tu skupinu a pošlu mailem třeba ...je to ale v AGJ . Každopádně realita a názor lékařů se velmi liší , i u Rivotrilu má být vysazování pomalé , ale to co tvrdí lékaři je nereálné ...to už můžeš poznat i na této diskuzi a zkušenosti lidí ...zatím ahoj :)

Lenka

Ahojky Michale, já brala ad tak dlouho, protože jsem si myslela , že je jednou můžu vysadit normálně, když jsou nenávyková. Mě to vůbec nenapadlo, ani jsem nic nestudovala, že na to vzniká závislost a při vysazení je absťák, Před třemi lety jsem se zeptala dr. zda je můžu vysadit , když je mi celou dobu dobře ( byly nasazeny na general. úzkostnou poruchu), to jsem brala 10mg, tak řekla taky ať to beru ob den. No za týden bylo po mě. Pak jsem se vrátila na 5mg a brala další 3 roky a letos se pokusila opět vysadit. Vysazovala jsem ob den ob dva a tak dále, ale pořád mi bylo špatně,hubnutí, zvracení šílená úzkost, strach, nespaní , zvonění v uších. Pak mi byla zjištěna růžovka (spouštěč stres), která se mi dostala do očí a já se vystresovala a začala zas brát zpátky léky. Nechtěla jsem je vysadit proto,že nechci být na nich závislá a jako feťák, co když je přestanou vyrábět, nebo mi přestanou fungovat, to abych šla rovnou pod vlak...Ty bereš nějáké ad? Vím , že jsi psal, že na spaní. Budu ráda , když mi něco zašleš. lenkadobesov@seznam.cz

Michal

Napíšu Ti teda na mail :) , ale až večer :) tak zatím ahoj a napíšeme tam :)

Jozef
1x

Ahojte priatelia. Michal po vysadení riváča, to libido bolo zvýšené extrémne, až to bolo nepríjemné ako pre mňa, aj ženu. Za bežných okolností moja intímna aktivita bola asi tak 5× v týždni, a vedel som da zdržať ked žena mala svoje dni. Ale toto uz bolo psycho, a uz som si myslel, že trpím nimfomaniou lebo uz u mňa prepukla aj myšlienka byť neverný. Zveril som sa stým mojej doktorke, a tá ma poslala na testy. Testy nepotvrdili, že by to bolo rivotrilom. Šlo o problém vo mne. Sex ako taký je pre mňa ako ked niekto medituje a po meditácii pociťuje uvoľnenie a akúsi euforiu. Ale potvrdilo sa, že uz v minulosti som mal zvýšené libido no vedel som to kontrolovať. V skratke musím to vedieť sám kontrolovať a učiť sa nepodľahnúť. Michal tiež mám akési uzkostné stavy v podobe zavratov, piskania v ušiach, divné videnie, a dosť veľa kadejakých stavov. Ale čo ma momentálne trápi, je, že sa neviem nastaviť na to aby som skorej zaspal. Zadpim o poldruhej ráno, a o poldeviatej rano som hore. A taku nejakú vyčerpanosť pociťujem. Ešte dobré na tom je, že do práce chodim na desiatu. Teda neviem ako da nastaviť na to ako kedysi, že okolo 23:00 som uz driemal a zaspal. Je to určite nic oproti tomu co Peťo tu opisuje. Ale predsa by som to chcel dať na poriadok. Som rád šťastný, že rivo..... je vysadený ved 20 rokov som ho bral kurnik... A ako píšeš, nechá to následky, a ja nie som vynimkou. Ale dôležité je nepoddat sa tomu . Ako to povedala moja Dr. Su to dojazdy ktoré trvajú aj rok aj viac. Uvažoval som nad AD, ktoré majú podobný účinok ako mirtazen..... Ale mne ad nesedeli. Neskutočne som bol snich rozbití, iný, a to som ich bral necelé tri mesiace.... Fakticky som ani nevedel ze existujú AD, len ako stiahli rivo.... strhu na sk. Peter ako??? Máš už remeron vysadený??? Myslím na teba a nw všetkých na ten boj ktorý tu všetci bonujeme. Najhorsie je na tom, že našim súperom sme si my samí. Bojujeme samí zo sebou ..... Všetkým posielam pozdrav, A ako otec tohto fóra náš Peter hovorí, DÁME TO.

anonym

akési uzkostné stavy v podobe zavratov, piskania v ušiach, divné videnie, a dosť veľa kadejakých stavov. Ale čo ma momentálne trápi, je, že sa neviem nastaviť na to aby som skorej zaspal. Zadpim o poldruhej ráno, a o poldeviatej rano som hore. A taku nejakú vyčerpanosť ------ to jsou příznaky chlamydiozy !

Jozef

Ahoj ANONYM. Píšeš tu o chlamydioze. Ale napíš prosím ťa, čo robiť, aku liečbu nasadiť proti niečomu čo tu píšeš. Spýtať sa dr na to by bolo asi................ Preto sa pýtam teba. Mam do seba hádzať ATB? Napíš trosku viac. O liečbe.

anonym

Zdravotnictví chlamydie neuznává, je potřeba změnit životosprávu, dietu, užívat léčivé koření a zeleninu, hřebíček , řecké oregáno a spoustu jiného, jíst zelenou zeleninu, brokolici, ananas, dřevokazné houby, penízovku, hlívu a další, užívat protivirové bylinky a tinktury,eleuterokok, šišák,lichořeřišnici, tužebník, ořešáky a spoustu dalšího, taky na obnovu CNS pupalkový olej, B12 atd. atd. na noc tinkturu divizna,bělotrn a pod. užívat proti CPN tinkturu chlamysan

Lenka

Ahoj Michale a jakym zpusobem jsi odvazoval 10mg a 5mg paroxetinu ?Na facebook jsem se divala a jsem v soku. Jestli tu je Petra tak bych byla vdecna kdyby mi poradila jak ona snizovala.Dekuji vsem..

Michal

Jožko , kamaráde ahoj :) , ale vcelku se Ti daří , to je to nejdůležitější :) , ten spánek zkus upravit pomalu třeba spi každý měsíc o 15 min dříve a tělo si zvykne , ikdyž já jsem také noční tvor , ale to je daň za x let nočních ... No Jožko a Anonyme takhle , bavíme se o plicních chlamydiích ano? Jsou totiž tuším 4 druhy a Anonyme ty máš chlamydie diagnostikované nebo jak jsi si jistý , že je má Jožko, já i ty a další? Můžeš to nějak podložit ? Nicméně těmi potravinami, bylinkami a doplňky stravy člověk nic nezkazí , takže rád si jednotlivé věci vyhledám , pročtu a vyzkouším . ( Já Tvou verzi vůbec neshazují jen mne zajímá čím jsi si tak jistý ) , existuje tisíce nemocí s obrovskou škálou psychických i fyzických projevů .... Lenko ahoj , psal jsem Ti mail a už jsi nereagovala , nicméně já nic neodvažoval , měl jsem tabletky 20mg s ryskou uprostřed, která značí 10mg , polovinu poloviny jsem v rámci možností co nejpřesněji rozdělil na polovinu - 5mg , věřím , že u mnoha dlouhodobých uživatele jsou i ty 0,1mg podstatné a člověk je na sobě pozná , ale já to nikdy až takto neřešil že bych snižoval o desetiny miligramů, byť je opravdu velký rozdíl pokud se bavíme o AD nebo např Rivotrilu , tam je ta opatrnost na místě ... Všem hezkou noc a Petře, Peťo ozvěte se také ať držíme spolu :)

anonym

Za řadu let jsem sledoval stovky lidí a četl spoustu článků o CPN, sám mám CPN, všechno jsem prodělal, užívání AD je nesmysl na CPN nemají vliv dál poškozují celé tělo. Víc se nedá napsat a nemá to ani cenu, nikdo se léčit nebude.

Michal

Anonyme pošli mi mail , já Ti napíšu , můžeš mi poslat co vše bych měl dělat a vyzkouším to :) Píšeš , že se to léčí roky, nemám problém tomu pár měsíců "obětovat "a pokud by to byla pravda fyzicky i psychicky bych to pocítil byť říkáš , že se to léčí roky byla by tam nějaká vzestupná cesta směrem k lepším pocitům :) tak napiš a já se ozvu zatím ahoj :)

Jozef

Ahoj Michal Kamarát môj. Áno presne to chcem skúsiť ako si napísal..... Tlačím do seba guakuran, alebo ako da vola ten volnopredajny lieky na potlačenie fyzického a psychického napätia 😆😆😆😆Tak nooo možno nejaký placebo efekt je tam...... Lenka tak ako píše Michal nejek sa stým neondiat, že budeš znižovať o 0,001 mg, je to strata času, plus zvýšené obavy, že to dlho trvá a je ti aj tak zle. Proste znížiť o jeden miligram, držať to do vtedy keď sa nestabilizujes na zníženú dávku a tak dalej...... Nemám skúsenosti s vysadzovanim AD, preto ber to co som napísal bezpredmetné. Konkretne mne pomohla a nasmerovala ma na vysadenie Peťka. ( Peťka napišem ti) . Klina klinom vybiť, a šlo to raketovov rychlostou vysadiť.... Myslím tym rivo....., a bral som ho 20 r. Lenka viem o jednom AD ktoré nemusíš vyhadzovať postupným vysadzovanim, ale môžeš ho vysadiť hneď. Teda skúsiť prejsť na BRINTELIX, parox nim nahradiť, a potom brintelix vysadiť uz ked budeš 90% v pohode.... Ostatné je na tebe, a v tvojej hlave na co sa budeš v skratke namotávať. Teda ked budes čakať nejaký atak, on pride, ale ber to ako súpera ktorý stratí na sile a porazis ho..... Celkovo paroxetin aspon stoho co viem stohto fóra je dosť komplikované vysadiť..... Tiež tu raz dal Michal link na video chlapíka ktorý vysadil parox..... Čiže Michal ak pamätáš skús to sem skopírovať.... Peter ako sa máš???? Anonim nepochybujem o tvojej teórii, ale je tu háčik. Ako to všetko skombinovať cosi napísal. Ja by som išiel do toho skúsiť to.... Určite v tom niečo bude. Ved prečo mi malo zdravotníctvo uznať, že ide o čosi čo tu píšeš. Takto by prišli a veľké lóve ako my slováci hovoríme 🤣🤣🤣 Skús sem hodiť nejaký recept ako stych bylín namiešať antichlami...... odvar. Michal vies niečo o KRATOME??? Vraj uzasne pomáha na nespavosť myslenie a celkovo ma neskutočne dobré účinky proti nespavosti úzkostí. Len aj to je ZAKÁZANÉ NA SLOVENSKU 😡😡😡😡

Michal
1x

Ahoj Jožko :) ,anooo ty myslíš ten dokument zkusím najít název je na YouTube , teď jsem hledal a byl vždy na mnoha kanálech a zmizel , všiml jsem si častěji , že mizí a objevuje se - proč asi :) ;) .....byl totiž autentický a farmaceutické firmy mají dlouhé prsty :) . Kratom znám také jsem o něm mnoho četl , ale sám neaplikoval , navíc je jich tolik druhů , že nevím ani který , ale myslím , že u něj také vzniká závislostní potenciál - proto je asi někde zakázaný :/ ... Ono člověk musí vyzkoušet , četl jsem mnoho kladných ohlasů , ale člověk má jiné tělo ,metabolismus jiné , těžko říct kamaráde :)

anonym

Už jsi mi psal, stačí užívat ty bilinky co jsem napsal do diskuse, nekouřit a nepít alkohol, léčit i ostatní v rodině, nedržet zvířata , číst články o CPN a pod.

Michal

Oki Anonyme takže bylinky , nepít , nekouřit , vyzkouším , jen dotaz ještě chlamydie jsou lehce přenosné , jakto , že ve společné domácnosti za x let nikdo jiný typroblemy nemá ? A za druhé zvířata určitě pryč nedám :)

anonym

Záleží na stavu imunitního systému, CPN má každý, ale jsou vyjímky, že jsou jen přenašeči bez potíží, jinak je přenáší všichni savci CPN -CTR, je to strašně složitá bakterie musel by si něco nastudovat, za každou nemocí je CPN.

Lenka

Ahoj kluci, já ten dokumen viděla, tak to kvůli mě nemusíte dávat. Už tak jsem vyklepaná jako řízek a to jsem ještě ani nezačla snižovat. Děkuji za info a rady a přeji hezký den.

Michal

Lenko na Tvém místě bych se hodil do klidu , vysazoval postupně a hlavně to nechal na jiné období jaro/léto je přeci jen na vysazování lepší než v tomto chmurném zimním období , kdy je brzy tma , už tak to na člověka působí negativně - jenuj názor ...

Michal

Jo ano už jsem ho našel název na YouTube "Bez života antidepresiva " , celkem trefný název ..

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Necháváte si znaménka pravidelně kontrolovat u dermatologa?

49%
51%
Zatím hlasovalo 79 lidí

Mohlo by vás zajímat

Menstruace jako noční můra? Nadýmání, migrény i nadměrné pocení

Nafouklé břicho, pulzující bolesti hlavy, nepříjemné pocení nebo otupující únava. Tyto nepříjemné průvodní projevy menstruace zažívá řada žen měsíc co měsíc. Často žijí s pocitem, že je to něco, co zkrátka musejí přečkat, než se jejich život vrátí do normálu. Nepříjemné symptomy měsíčků je přitom možné účinně řešit, a to i přírodní cestou.

Roztroušená skleróza: Lékaři zkoumají, jak ji zastavit

Roztroušená skleróza (RS) napadá mozek a míchu. Je nevyléčitelná a v České republice jí trpí přes 26 000 převážně mladších lidí. Včasná léčba a úprava životního stylu by mohla podle odborníků vzplanutí nemoci úplně zastavit. Upozorňují na to u příležitosti Světového dne roztroušené sklerózy, který připadá na 30. května.

Chrápání se dá odstranit ambulantně

Poruchy spánku, únava, konflikty s partnerem – to vše může být důsledkem chrápání. Hlasité zvuky během spánku ale netrápí jen okolí – mohou být příznakem závažné poruchy, která negativně ovlivňuje zdraví i psychiku člověka.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce