nevím co dělat
je mi 19 a už tak před půl rokem jsem začal pociťovat jistý stupeň vyhřeznutí.ted se to zhoršilo,ale pořád to není 3. 4.fáze hem.Žádné krvácení nemám,jen občasné bolesti při vyměšování a svědění.Poraďte¨mi prosím někdo,co s tím?je nezbytné jít na vyšetření?
Je mi teprve čerstvých 15 let.Asi před třemi lety jsem si všimla že mám mezi pochvou a konečníkem bouli.Není nějak zbarvená,nebolí ani nekrvácím.Občas ji cítím a je to docela nepříjemné.Trpím zácpou.V rodině se vyskytujou i hemeroidy.Nikomu jsem to zatím neřekala,stydím se...Prosím nevíte co by to mohlo být???A musím navštívit lékaře?Když jo jakého?
Reagovatpoděkovatnahlásit16. května 2009, 17:50:47
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Ano, musím chodit do práce. [55%]
- Ne, poctivě ji vyležím. [21%]
- Chřipku jsem naštěstí ještě neměl. [23%]
- Jaké zubní plomby hradí od ledna pojišťovna (2743 čtenářů)
- Srdeční selhání: příznaky, které byste neměli ignorovat (2039 čtenářů)
- Co jíst, když vás pálí žáha (1845 čtenářů)
- Antibiotika: u 30 % dospělých vyvolají průjem (1644 čtenářů)
- Co se stane se zdravotnickou dokumentací (1463 čtenářů)
- Kapslová endoskopie (Endoskopické vyšetření střeva kapslí) (1401 čtenářů)
- Trápí vás hemoroidy. Účinná pomoc? Homeopatie! (1293 čtenářů)
- Čím zapíjet léky? (1155 čtenářů)
- Oční poradna: proč neusínat u zapnuté televize a s mobilem v ruce? (1072 čtenářů)
- Včasné příznaky poškození jater (1067 čtenářů)
- Jana (Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním) 20. února 2019, 10:49:45
Moni antibiotika zabraly tak na půl zítra budu vědět výsledky břicho mě stále po boliva. Ad… Diskutovat
- Klára (Nachlazení) 20. února 2019, 10:59:05
A s čím máte přesně problém? Diskutovat
- Denisa (priznaky?) 20. února 2019, 10:59:33
Četl jsem jednu zahraniční studiu, kde se zjistilo, že rostliny, které se nestříkají si… Diskutovat