Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

revmatoidní artriida

Ahoj, moje mamka má revmatoidní artriidu zjištěnou před měsícem. Nechce brát léky, které změní její vzhled a mají spoustu nežádoucích účinků. Nemáte někdo zkušenost stouto chorobou. Existuje nejaká jiná varianta léčby? Předem děkuji za odpovědi.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Radim

Mám stejný problém a mohu říci, že jsem bral Wobenzym 2 x denně 10 tablet 3 týdny a potom 2 x denně 5 tablet asi ještě 4 týdny. Po týdnu to bolelo víc, ale přečetl jsem si , že se to tak občas děje a vydržel jsem. A na noc teplo z elektrické dečky. Pak mi bylo najednou líp a líp a asi po měsíci jsem zažil konec bolesti. A už je to dva měsíce. Zkuste. Kůra je to dlouhodobá, prodává se to v takovým velkým balení ( byl vidět i na stole v Pojišťovně štěstí). Užívání je v příbalovém letáku a na webu. Radim

miša
1x

mám i otoky zápěstí,pomohl mi Condrosulf 800

Dan
4x

Já mám artritidu od 33-ti let teď je mi 62. Ne existuje žádný lek který by Vám úplně vylečil nemoc. Léky které Vám dají lekaři tu nemoc jen dělají trochu snesitelnou. Já už jsem zkusil všechno možné, žraloči chrupavku, Wobenzym, Fastumgel atd. atd. Nic ne pomohlo. Od těch 33-ti beru prednison a Brufen, teď jsem k tomu začal biologickou lečbu a ta mi oprvdu trochu, i dost, řekl bych mi pomohla. Nemám tak často bolesti. Zkrátka revmatoidni artritida je sviňa a nedá se léčit to vám řekne každý ravmatolog. Je to totiž poruch imunitního systému, ktrý napadá klouby v domění, že jetam nějaký nepřitel, nasledkem toho klouby otékaji, zrudnou a strěšně bolí. To já moc dobře znam. Hodně zdaru.

Tomáš
1x

Měl jsem bolesti kloubů a příznaky artrózy jsem trpěl 3 roky. Koupil jsem si flex code 500ml - sirup v lékárně a pomohl mi po 1 měsíci. Řekli mi že se může používat také jako alternativa injekční aplikace do kloubů. Mohu jenom doporučit.

Marie Frzalova
1x

MÁM BOLESTI PRAVÉ RUKY V OBLASTI PALCOVÉHO KLOUBU S TRVALÝM OTOKEM V JEDNOM MÍSTĚ NAD ZÁPĚSTÍM.OBSTŘIKY,LÉKY,KRÉMY PROTI BOLESTI VŠE BEZ USPĚCHU. NEVÍM CO VLASTNĚ ZNAMENÁ TO OZNAČENÍ SKAFO TRAPEZIO TRAPEZIODNÍ ARTROZA.PŘIVÍTÁM DOBROU RADU .DĚKUJI

Eva
1x

Já od února zkouším produkty firmy LR, zejména Aloe gel, Colostrum a Omega 3 . Zpočátku jsem byla nedůvěřivá, ale začínám se přesvědčovat, že něco na tom asi bude. Výsledek je takový, že mám od května vysazený Prednison a Metotrexát lékař snížil při minulé kontrole o 2 tabletky. Rovněž otoky prstů (prostředníčku a malíčku) nemám.Výsledky krve - vše v pořádku.

Karel Křivka
2x

Dobrý den, mám uplně stejný problém a jeslti vaše maminka nechce brát léky, ať určitě zkusí gel biofreeze. Mám ho osobně vyzkoušený a na artritidu je opravdu výborný!

Tomáš

Z takové formy mi pomohl Priessnitz, je taky krém, který uleví od bolesti a bez něho bych po zápase nebyl :)

Zdeňka
1x

Ráda bych se podělila se svojí zkušeností týkající se léčby revmatoidní artritidy. Na tuto nemoc jsem měla 6 let přiznaný plný invalidní důchod. O bolestech a nesnázích vyplývající z této nemoci se nebudu rozepisovat. brala jsem léky, po kterých jsem otékala a jíné, které mě málem zničily ledviny a játra! Na radu své dcery, která se již nemohla dívat na mé utrpení jsem začala užívat lnněný olej a drcené lněné semínko. Pomáhá mi to tak, že již 3tí rok neberu žádné léky a moje klouby jsou jako promazané a plně funkční!!!

Milena

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

pety
1x

bolest kloubů bylo mé prokletí dokud jsem nenarazila na colafit, je vážně skvělý, doporučuju zkusit pokud si už nevíte rady

Tukanka

Ano ano, Colafit opravdu pomáhá, sice by mohl být trochu levnější ale co ,z důchodu to utáhnu a ostatní přípravky mi nezabírají...

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce