Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Koukni na web, někde tam mají dávkování pro různé váhové kategorie, si z toho dopočítáš ;)
Dobrý den, hraji footbag freestyle a co se dívám tak hodně hráču má problémy s koleny. Nemáte někdo nějaké tipy jak se tomu pokud možno vyvarovat nebo ty problémy oddálit. Například rady pro stravováni popřípadě nějaké doplňky stravy atd. Hlavně mi nepište věci jako přestat hrát to se mi nechce a ani to jen tak nepujde jsem na tom hrozně závislý a je to celý muj život. Hraji asi tak každy den 2 hodiny. Rád bych totiž vydržel hrát co nejdelší dobu bez problému.
Zdravím, za mě jako prevence co se nám osvědčila je Vigantol. Denně pár kapek podpoří klouby. Ono se sice říká, že stačí být na sluníčku a doplníte vitamín D, ale pravda je taková, že i v Austrálii, kde svítí sluníčko daleko víc, mají lidé nedostatek vitamínu D.
Dobrý den, zvýšila jsem si zátěž při běhání a začala jsem cítit bolest kolenou. Poradíte mi co by na to pomohlo?
Po operaci určitě, jestli nechcete užívat analgetikum, které by ovlivňovalo celé tělo, můžete si objednat před operací pumpičku, která vede analgetikum přes katetr přímo do rány.
Musíte si před operací zajít do lékárny, kde za pumpičku zaplatíte 4 tisíce korun, a lékárna ji doručí přímo do nemocnice.
Prosím nemáte náhodou někdo zkušenosti se zvyšováním sportovní výkonnosti? můžete mi poradit jak na to?
Bude to znít jednoduše (také to jednoduché je), ale sportovní výkonnost se nejlépe zvyšuje sportováním... Pokud se chcete zlepšit v nějakém konkrétním sportu, tak ho prostě dělejte co nejčastěji, správně se stravujte, dostatečně odpočívejte a dejte tomu nějaký čas. Každý sport vyžaduje něco jiného - někde potřebujete velkou vytrvalost a nepříliš velkou sílu, v jiném sportu zase naopak. U všech ale platí to, co jsem napsal - nejlépe se zlepšíte tak, že budete často dělat to, v čem se chcete zlepšit. Tělo se tomu časem samo přizpůsobí, žádné zkratky které by stály za zmínku neexistují. U většiny sportů může být dobrý nápad přidat jako doplněk například intervalový běh, nebo jiné formy HIIT. Při zvýšené aktivitě hlavně nezapomeňte na ochranu kloubů - myslím jak různými chrániči pokud jsou při tom sportu potřeba, tak dostatečnou výživou, protože pokud si zničíte chrupavky, tak už vám je nikdo plnohodnotně nenahradí a v tu chvíli jste téměř dosportoval, resp. dost možná také o pár desítek let později například předčasně dochodil (pokud třeba zcela přijdete o meniskus), což je "na stará kolena" vcelku nepříjemná komplikace.
Ano to je mi jasné, že sportováním, ale já už jsem prostě víc jak rok na stejném, a vím že před tím jsem měl na víc....
Přidat nový komentář