Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
Nejjednoduší je lečba živou a mrtvou vodou.Rozprostřeme igelit na podložku, která po dosednutí vytvoří lavor. Na igelit dáme buničitou vatu, polijeme mrtvou vodou a sedneme asi na 10-15 min. Neutíráme, necháme zaschnout. Po zaschnutí 15-20 min. opakujeme s vodou živou.Po 15-20 min. b. vatu vymačkáme, polijeme - nenamáčíme.To opakujeme dle možnosti několikrát, vhodné při sledování televize.Jak získat ž+m vodu? Pište na [email protected]
Přidat nový komentář