Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Vše o živé a mrtvé vodě najdete na : htt p://www.mrtva-ziva-voda.er. cz
Nejjednoduší je lečba živou a mrtvou vodou.Rozprostřeme igelit na podložku, která po dosednutí vytvoří lavor. Na igelit dáme buničitou vatu, polijeme mrtvou vodou a sedneme asi na 10-15 min. Neutíráme, necháme zaschnout. Po zaschnutí 15-20 min. opakujeme s vodou živou.Po 15-20 min. b. vatu vymačkáme, polijeme - nenamáčíme.To opakujeme dle možnosti několikrát, vhodné při sledování televize.Jak získat ž+m vodu? Pište na [email protected] odpovědět
Velice si vážim práce alternativ. metody ale já jako lékař a chirurg,který se zabyva proctologii a zvlašť léčbě hemoroidů nemohu akceptovat že se dá vyřešit problem s hemoroidy živou a mrtvou vodou možná je dobrá hygiena ale s ther hemoroidů nemá nic společného .Já si myslim že takový názor mohou zastat jen lidí ,kterř neví podstatu vzniku hemoroidů.Jde o žilní onemocnění v anal kanále ,možná tou mrtvou a živou vodou řešite důsledek hemoroidů ale podstatný problém neřešite Když budete chtit můžeme dál diskutovat
Velice si vážim práce alternativ. metody ale já jako lékař a chirurg,který se zabyva proctologii a zvlašť léčbě hemoroidů nemohu akceptovat že se dá vyřešit problem s hemoroidy živou a mrtvou vodou možná je dobrá hygiena ale s ther hemoroidů nemá nic společného .Já si myslim že takový názor mohou zastat jen lidí ,kterř neví podstatu vzniku hemoroidů.Jde o žilní onemocnění v anal kanále ,možná tou mrtvou a živou vodou řešite důsledek hemoroidů ale podstatný problém neřešite Když budete chtit můžeme dál diskutovat
Ahojky, jedinou radu, kterou mám je brát tobolky Hemostopu! Mě pomohl cca do měsíce a teď ho beru jako prevenci-pro jistotu. Jsem ráda, že to vše je pryč a já se konečně cítím zase fajn.
Já jsem vyzkoušela všechny přípravky ale nejvíce pomohl olejíček fine6, měla jsem hemo 2 stupně a po 2 měsících léčby se hemoroidy ztratil!
Přidat nový komentář