Dobrý den. Jaké je nejlepší přírodní projímadlo? Děkuji
Dobrý den včera jsem spadl na kluzišti a uhodil sem se do hlavy .V bezvedomi jsem nebyl,ale bylo mi na zvraceni a bolela me hlava ale muze to byt otres mozku???
uhodila sem se do hlavy,je to pár hodin...pořád to hrozně bolí a je mi špatně...můžu mít lehký otřes mozku?
Dobrý den včera jsem spadl na kluzišti a uhodil sem se do hlavy .V bezvedomi jsem nebyl,ale bylo mi na zvraceni a bolela me hlava ale muze to byt otres mozku???
Dobrý den před 14 dny jsem omdlel a uhodil jsem se na pravou zadní hlavu kde jsem byl od krve jsem pořád unavený a ospalý i malátný co to znamená
Dobrý den, předevčírem jsem jako každé ráno vstala a šla do kuchyně, ale zamotala se mi hlava a omdlela jsem... probrala jsem se na zemi s bolestí hlavy a s boublou na zadní straně hlavy. Potom jsem se chtěla vrátit do pokoje, ale pořád se mi motala hlava,klepala jsem a i když jsem lezla po kolenou, pořád jsem musela sedat. Namočila jsem si obličej studenou vodou a konečně si lehla na postel a zvedla nohy. Trvalo pár minut, než jsem mohla opět pomalu stát. Nevíte, co to mohlo být?? Stalo se mi to poprvé, je mi 16 let
Dobrý den, 2.3. jsem na tělocviku dostala ránu do hlavy basketbalovým míčem. Neomdlela jsem, ale bolela a motala se mi hlava. Bolesti hlavy převažují do teď. Myslíte, že je vše v pořádku? Nemohlo jít o lehký otřes mozku i přesto, že jsem nebyla v bezvědomí?
dobry den chtela bych poprosit o radu.dnes me kamaradka ze srandy uhodila do hlay a ja ji to reflexem vratila dala jsem ji pesti..pote ji bolela hlava kdyz prijela domu zracela a mela tteplotu jela k lekari a ten ji rekl ze me lehci otres mozku dal ji leky na bolest hlay a na tlak....mam o ni strach a chtela bych se zeptat zda nemuuze byt neakem ohrozeni a nebo zda nemuze mit neake nasledky.??.predem dekuji za odpoed.
Dobrý den dnes me v praci kopl byk do cela bezvedomi jsem nebyla, alw zvracenim a boleli me hlava muze to byt otres mozku???
Dobrý den, potřebovala bych moc dneska jsem měli tělesnou výchovu a hráli fobal jenže kámoš střílel do brány a trefil se mě do hlavy a do nosu.. bohužel mě od té doby třeští hlava... je možné že mám otřs mozku?
dobrý den, v pondělí večer jsem se uhodila do hlavy. Bylo mi na zvracení a hodně to bolelo. Hlava mě bolí do dnes. Mohl by to být lehký otřes mozku?
Anketní otázka
Které ze zdravotních služeb byste objednali online?
Přidat nový komentář