Májo, nestrašte, já jsem mladá a chystám se mít zrovna děti, tak snad u mě to bude něčím jiným :)
Jinak mě před dvěma lety v létě chytla z ničeho nic šílená bolest chodidla (polštářek pod palcem), začlo to zvolna, myslela jsem že to nic není a noha si přes noc odpočine a ráno bude dobře, ale bylo to horší, otekla a nemohla jsem chodit ani se na nohu postavit, nevešla jsem se do boty. Doktorovi se zdálo jako DNA ale že prý to nebude můj případ a poslal mě na rtg, jestli jsem se prý třeba ve spánku nekopla :-D na rtg nic, jinak mi taky řekl že mám jednu nohu delší a do zprávy napsal snad něco s počínající artrozou tušim. Nicméně, dal mi nějaký zábal, ležela jsem a nohu nahoře a přešlo to, dá se říct samo po pár dnech. Teď po dvou letech mě chytla stejná bolest na stejné noze ale v jiném místě - na patě, vnitřní strana. A to nosím v pracovních botách ortopedické vložky. Nicméně, ráno jsem narychlo mázla koňskou mastí chladivou, a během dne bolest povolila, teď večer jsem vmasírovala už řádněji, tak doufám, že pomůže.
Přidat nový komentář