Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Od 13ti do konce života

Bylo mi 13 let. Jednou jsem byl v noci venku v lese, byla zima začalo pršet,předpokládal jsem,že budu marodit. Za dva dny jsem měl 39 horečky, spal sem 20 hodin denně a špatně se mi dýchalo. Rodiče mě odezli k praktické lékařce.Ačkoliv jsem již dosti špatně dýchal,léčila mne Bromexinem. Další dva dny jsem se doma léčil bromexinem, a měl jsem jít na kontrolu. Co schod,to minuta lapání po dechu. Mamka mi sice pomáhala, ušli jsme 5 schodů.Teď jsem se vzbudil na posteli v nemocnici s hadičkama v nose a vedle mě brečela mamka. Byl jsem JIPce s hadičkama v nose a kapačkou. Lékař doslova řekl,že ještě jeden den, a nebyl jsem mezi živými. Po 2 měsících v nemocnici,mě sanitka odvezla domů, propíchané ruce od injenkcí. Za týden,jsem již v pořádku i chodil,a šel jsem si lehnout že půjdu spát,mamka mi tenkrát (i dnes) chodila dávat do postele pusu na dobrou noc. To si nepamatuji. Vzbudil jsem se v nemocnici s hadičkama v noce a párou,co se na mě vrhhala, měl jsem i kapačku.Zeptal jsem se mamky co se stalo,ale ona brečela a namohla říci ani slovo. Lékař mi sdělil,že mamka mě na posteli viděla,že nedýchám. Zápal plic se vrátil. za 2 hodiny jsem "usnul" a vzbudil jsem se za 4 dny. 3 a půl měsíce jsem se léčil.poté jsem byl převezen domů, a sestra z nemocnice se na mě chodila dívat a kontrolovat každý den. Byl jsem půl roku doma. Musel jsem opakovat 7 třídu. Na celý život mám omezení, 45% levé plíce nefunguje. A víte kdo za to může??? Má lékařka,co léčila zápal plic bromexinem. Co vám tím chci říct: Pokud se vám nezdá diagnoza lékaře, neváhejte, jděte klidně za dalším a za další a ještě za dalším, ať nedopadnete jako já.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce