Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

lehka mozkova dysfunkce

dobry den moje čtyřleta dcera trpi lehkou mozkovou dysfunkci je neklidna,nevydrži u jedne činnosti,je drza,neposlehne na slovo ma zachvaty řevu.Chodíme na pedopsychiatrii uživala medorisper ale stav je stale stejny poradte prosim co dal moc děkuji za odpovedi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Markétka

Ahoj, a co nějaký kroužek, který by jí moc bavil? Co nejake vitaminy, nebo něco, co pomáhá zlepšovat koncentraci?

Mirka1981

ahojky, můj syn je také neklidný, nesoustředěný a hlavně neunavitelný. Poslední dobou se to ale výrazně zlepšilo. Udělali jsme mu zápřah od rána do večera a na radu kamarádky lékárnice začali dávat takové želatinové bonbónky na soustředění a koncentraci-jmenujou se hvězdíci.

Markétka

A co obsahují ty vitamínky? Myslím, že pro ty, který už si vážně nevědí rady, ikdyž své dítko uahávají pořád a pořád dokola by to byla opravdu velká pomoc :)

Mirka1981

Ahoj, obsahují omega-3 mastné kyseliny, které pomáhají na soustředění, hyperaktivitu a celkově ke správnému vývoji mozku dítěte. Pak tam jsou, tuším, ještě nějaké vitamíny. Dyžtak se mrkni sem : www.hvezdi ci.cz , mají to tady trošku v sofistikovanější formě než píšu já:))))

Markétka

Díky moc za tip, určitě na to mrknu!!

Evik

Ahojky, můj syn ty hvězdíky bere a jsou fajn. Pomáhají a dokonce mu i chutnají. Ani nejsou moc drahé, 60ks asi za 350Kč

Zdenča

ahojky, tak nám třeba vůbec doplňky s omega 3 mastnými kyselinami nezabraly, myslím, že jako doplněk stravy je to dobré, ale na LMD to nestačí. Od včera jsme na medorisperu - syn má LMD, k tomu stavy melancholie (ve škole byl šikanován a dostal před měsícem z toho tiky)...tak snad nám to zabere. Hlavní je, mít dobrého psychiatra, i když se to v Čechách ještě až tak moc nenosí.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce