Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,kdy je dobré mít další dítě po císařském ,řezu?když jsem se ptala doktora,řekl mi po roce ,ale podle něj je lepší po třech letech prosím jak to je děkuji
lékař mi po prvním císaři zakázal minimálně rok otěhotnět,lépe ještě později.zkkusila jsem otěhotnět až po 6 letech,i tento porod byl císařem,ale aspon plánovaně.raději jsem podstoupila sterilizaci.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,kdy je dobré mít další dítě po císařském ,řezu?když jsem se ptala doktora,řekl mi po roce ,ale podle něj je lepší po třech letech prosím jak to je děkuji
Dobrý den, před půl rokem jsem rodila císařským řezem a tet jsem znovu otěhotněla nevím to ještě na sto procent ale test my vyšel pozitivně doktor my řek že můžu po 1 roce ale mám už dvě děti je možná interupce ? děkuji
já zvolila na císaře protibolestní pumpičku, při které jsem necítila žádnou bolest, objednávala jsem ji v lékárně za 4000, ta ji poslala do nemocnice, kde mi ji lékař při císaři nasadil a po 3 dnech mi ji dal pryč, po celou tu dobu mi vedla analgetikum do rány
Přidat nový komentář