Jak na zklidnění žaludku po zvracení?
Mně zabral dobře Grep-out, do měsíce jsem byla bez příznaků. Taky jsme upravila stravu, což výrazně pomohlo.
gencialka je uplne vynikajici mam dva syny a oba to mneli hned po narozeni . staci tak 4 az 5 krat denne vymazat pusinu a za 4 az 5 dni se zcela strati. hodne uspechu
Mně zabral dobře Grep-out, do měsíce jsem byla bez příznaků. Taky jsme upravila stravu, což výrazně pomohlo.
ahojky mě na afty pomohl ok gel je to směs bylinek a je nejenom na afty, máme ho jako domácí lékárničku fakt úplně na všechno, rýmu, záněty úší, kašel, štípance, ekzémy, bolesti zubů, opary...
Taky nám pomáhala genciána, ta fialová vodička, proti aftům, doktorka ale poradila, že pokud se jich chceme doopravdy zbavit, je potřeba posílit imunitní systém, prostě zvýšit imunitu, v lékárně mi poradili Hlívu 800mg, která je prý výborná, protože je nejsilnější na trhu a obsahuje přímo pomletou sušenou tkáň hlívy, bereme ji už delší dobu a afty, opary i koutky jsou prostě pryč, zabralo to
mám odzkoušený Cannadent sérum, který je na tohle úplná jednička.. stačí trochu a pomůže fakt rychle..
v NECELÝCH 30 LETECH JSEM MĚLA TAK OBROVSKÝ VÝSKYT AFTŮ, NEUSTÁLE 2-3 NAJEDNOU. mŮJ ZUBNÍ LÉKAŘ MI PO PORADĚ S PROFESOREM NA KLINICE PODAL SERII 25 INJEKCÍ VITAMINU b12 A PROKAINU. 10 NA JAŘE, 10 NA PODZIM A NÁSLEDUJÍCÍ ROK ZBYLÝCH 5. bYLY TO OBSTŘIKY AFT. dNES JE MI PŘES 70 LET, AFT JSEM SE TOTÁLNĚ ZBAVILA A KDYŽ NÁHODOU SE NĚKTERÁ POTVORA CHCE UKÁZAT, OKAMŽITĚ JI POTÍRÁM hERBADENTEM A NAZÍTŘÍ JE POKOJ.
Mě taky spolehlivě zažene opary Cannadent sérum, oblíbila sem si hodně konopnou kosmetiku. Má to něco do sebe tato rostlinka. A ve spojení s jedlí sibiřskou, skvělá pomoc.
U nás trpí na afty celá rodina. Kupovali jsme drahá gely, vodičky a pastilky. Pak nám známý poradil Larypront. Necucat. Přiložit na aftu a nechat rozpustit. Vyzkoušeli jsme to všichni a musím říct, že to zabralo.
Anketní otázka
Jak často berete léky?
Přidat nový komentář