Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Respirační infekce – "choroby z nachlazení" ?

Při vzniku viróz horních cest dýchacích není chlad hlavní příčinou. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Danica
1x

Já se snažím každý podzim pravidelně jíst wobenzym, prvně mi ho koupila mamka k Vánocům a ted už si ho kupuju sama a nemoci na mě moc nechodí ;)

hana
1x

Já vyzkoušela curenzym a zabírá, i na mého 5letého syna. (i když cena je poměrně vysoká.)

kája

Co je fakt, je zbytečné užívání antibiotik, neřeší to nic, jedině oslabuje imunitu. Já mám kladnou zkušenost taky s curenzymem, osobně mě překvapili v nemocnici, když ho doporučili jako preventivní imunokúru pro mou malou dceru - 6 let.

jonášková
1x

Manžel je na dýchací cesty, odmalička s tím bojuje, a má astma... Naštěstí si to celkem hlídá, ale i tak je to pro něj handicap. Curenzym mu doporučili, protože dělá v kolektivu, a je často ve styku s nemocnými. Nestěžuje si a drží ho na nohou.

zázvor

nachlazení je peklo, někdy nekonečné, mně vyhovuje zázvorový čaj, med a sluníčko. Ten curenzym není marný, moje maminka ho užívá, ale spíš na odolnost a regeneraci po operaci.

hanička
1x

na chřipky, curenzym teda zkusím, hledala jsme už dlouho preparát čistě přírodní

Vostárek
2x

Jsem ročník 1937. Někdy kolem 9.9. jsem u moře nakoupil zánět nosohltanu. Podezřívám infikování od spolucestujícího mladíka, kterého několik dní držela jeho matka v posteli a jako náš spolustolovník chraptěl po téměř celou dobu pobytu. Asi zbývající 4 dny pobytu jsem to kurýroval omezením pobytu na pláži, válením u bazénu u hotelu a vyhříváním na slunci. Už po cestě autobusem ze Španělska se mi zánět rozšířil do krku a průdušek. Po příjezdu domů jsem zalehl a týden léčil klasicky (PARALEN PLUS, ACC long, čaj, med, citron), když se to nelepšilo, šel jsem k obvodní praktické lékařce, která mi předepsala DUOMOX 1000 (bezva na kapavku). Po jeho vybrání v neděli 26.9. jsem se cítil dobře, ale i když jsem byl stále doma, v průběhu svátků jsem do toho spadl znovu. Po celou dobu jsem nenaměřil vyšší teplotu než rovných 37 st.C. Včera mi paní doktorka předepsala další antibiotikum AZITROMYCIN 500 (tentokrát výborné na chlamydie, asi jsem pěkný prasák) a když mi ani ten nezabere, tak mě slíbila poslat na roentgen. Na dotaz, zda se jedná o infekci bakteriální či virovou, zda by po neúspěšné léčbě antibiotiky nebylo vhodné nasadit antivirotika (TAMIFLU), jsem nedostal odpověď. Přemýšlím o tom, kde bych získal informace o tom, jak praktický lékař při stanovení diagnosy diferencuje mezi bakteriální a virovou nákazou a jak bych se v tom měl orientovat já.

Dobrý den, tak jak pak to dopadlo?

Gilbert34ROSALYN

People deserve very good life and personal loans or just bank loan would make it better. Because freedom is grounded on money.

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce