Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
byla jsem na ortopedii na obstřik do ramene,jako na běžně chodím kvůli bolesti v ramenech a po 2x jsem omdlívala po prohlídce krční páteře,odvlekli mě na neurologii tam mě opíchali páteř a pak mě poslali na MRI C páteř-PRIM.úzký páteřní kanál 11mm, v etážích C4/5 a C5/6 malé dorsální hernie disků vel.3mm lehce zepředu deformují durál.vak ,zde zůžen na 9mm,mícha bez ložisk.změn, nevím ,ale občas špatně vidím,už bolesti se projevují v dolní páteři,nemohu spávat,chodím na rehabilitaci prosím odezní to někdy?nevím jak se mám s tím vyrovnat,na ortopedii vám řeknou,že do konce života budu se muset vyrovnat s tím,že hlavou musím pomalu otáčet a dali mě límec a zas na neurologii mě položila otázku nač mám limec ,když mě nic není.Tak nevím,ale bolesti se vrací.poradí mě jak někdo se vyhnout bolesti a v noci spát? DĚKUJI

Přidat nový komentář