S bolestí zad se během svého života potýká až 80 % lidí. A není divu. Celý den prosedíme u počítače, do práce a z práce jezdíme autem, v tašce nebo kabelce přes rameno taháme notebook i rodinné nákupy – a záda a páteř dostávají každým dnem zabrat čím dál víc. Účinnou úlevu může přinést pravidelné cvičení, které svaly podél páteře protáhne, zpevní, a zádům tak znatelně uleví.
Ahoj všem, přečetla jsem poctivě všechny příspěvky několik let zpět. Tahle šílenost se mi objevila před2 měsíci. Začalo to podobně, jak zde někdo psal...udělali se mi koutky a pak dva pupínky na bradě a postupně se to rozlezlo po celé bradě, kole pusy až k nosu. Taky jsem dělala samoléčbu. V domění, že je to opar jsem patlala Herpesin (spálilo se to a udělali se šupiny). V lékárně mi dali mast s vit. E (že to bude asi ze zimy). Jeden kožní mi dal Fucicort (takže kortikosteroidy) na 10 dní. Potlačilo se to povrchově, ale v základě to pořád bylo. Dnes jsem navštívila kožní odd. v nemocnici. Dr. mi řekla, že mám PD a napsala mi Entizol roztok na den a mast na noc (s upozorněním, že po těch kortikoidech se to může zhoršit než se to opět zhojí). Za měsíc kontrola. No můžu říct, že jsem nikdy na obličeji nic neměla, Netrpěla jsem na opary, akné a teď se mi tam objeví tohle bez příčiny. Všechno používám stejně jako doposud. Z některých předchozích příspěvků mě bylo do breku a schovala bych hlavu do písku. Psychicky je to fakt náročné. Jsem zvědavá, co se bude dít. Jestli se mi to po tom Entizolu zhorší a budu jak pokusnej králík na masti a léky na několik let. Každopádně děkuji za tuto diskuzi. Dr. mi neřekla vše, co jsem se dozvěděla tady. Koupím si určitě Jarische, pastu bez fuoru a hodně mě zaujalo to vyšetření z krve na helikobakter. Zítra skočím za Dr. a poptám se na to, zaplatím si to, hlavně ať to zmizí....Příště poreferuji dále, jak se to vyvíjí. Držím všem palce, přeji hodně štěstí v boji a ať je úspěšný, mějte se fajn
Přidat nový komentář