Máte v rodině celiaka nebo dodržujete sami kvůli této nemoci bezlepkovou dietu? Pak možná víte, že některé zdravotní pojišťovny přispívají na vaši dietu. U kterých pojišťoven a v jaké výši můžete v letošním roce žádat o příspěvky?
chlamidie trachomatis
V březnu jsem prodělala zánět dělohy a byly mi zjištěny chlamidie. Spím pouze s mým mužem jiného partnera nemám. Manžel mi říká to samé. V krvi mu ale nezjistili nic. Je tento test spolehlivý? Nemůže být jen přenášečem? Mohla mě nakazit lékařka při prohlídce? Tomuhle moc nevěřím, ale jestliže je toto přenosné pouze sexem jak jsem k tomuhle přišla, když oba tvrdíme, že jsme si věrní a manžel to navíc v krvi nemá. Poradíte mi? Děkuji Martina
Inzerce
Inzerce
Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

Přidat nový komentář