Na rakovinu tlustého střeva a konečníku zemře ročně více než 3 000 lidí. Tento karcinom patří k nejčastějším u nás. Při včasném odhalení je přitom velmi dobře léčitelný. Lékaři se proto snaží detekovat případné změny ve střevech co nejdříve, aby dali pacientům šanci na úplné uzdravení. Od ledna snížili dolní hranici preventivního screeningu z 50 na 45 let.
kdo si přečetl knihu " KONOPÍ pro zdraví ", vydanou v roce 2001, tak má asi jiný názor. Dovolím si říci, že plicní lékař mi tvrdil, že mám astma ( nekašlu) stále mi předepisoval "Artovent-N. Léky jsem vždy vyzvedla a nakonec je odnesla k obvodnímu lékaři, ať je daruje těm lidem, kteří je skutečně potřebují. Trpím arytmií a tak se někdy stane, že hůře dýchám...přečetla jsem si výše zmíněnou knihu...je mi 60 let, ale dýchací potíže si dneska vyléčím sama během 2 minut ( roztažením průdušek).... a to přírodní lečbou bez chemickým léčiv. Nejsem propagátorem marihuany, ale její léčebné využití se dostává do podvědomí lidí a je docela škoda, že zde není článek o krémech a jiných aplikacích, kde je využívána.

Přidat nový komentář