Ahoj lidičky,
díky za internet,protože jsem si pročetla Vaše příspěvky a zjistila,že že Vás je hodně a že když píšete,tudíž žijete :-) a to mi dodalo sílu!
Jsem na úplném začátku,hledáme diagnozu...prošla jsem si tím tápáním od jednoho doktora k druhému,nikdo nic nezjistil...čas běží...mám různé příznaky,divné vidění,brnění všech 4 končetin,atd....to brnění s přestávkami už 2 roky,nyní 2 měsícezhoršení a přidalo se brnění tváře a obličeje...Teď jsem se konečně dočkala nějakého posunu-poslali mě na CT mozku,ale protože jsem z Mostu,nevěřím,že mě tady někdo pomůže,tak jsem se spojila s RS centrem na
Karlově náměstí v Praze,kde byli strašně hodní a objednali mě na MRI s tím,že by mohlo o roztroušenou sklerozu jít..Půjdu za 3 týdny,to čekání mě ubíjí...je mi 37,mám dvě děti a spoustu černých myšlenek v hlavě...Chtěla bych Vás požádat o názor na kliniku na Karlově náměstí,máte někdo zkušenost...potvrďte mi,že tam budu v dobrých rukou :-)
A ještě Vás všechny prosím o jakékoliv utěšení,pokud bych RS měla,že to není konec světa,přemýšlím úplně hrozně,jak tady nechám dvě děti,uvidí mě se postupně kroutit a kroutit,až se jednou nevrátím vůbec...prostě jsem v depresi,což zhorší všechno ještě 100x...Prožíváte život jakž takž normálně???Když jste zaléčení,je Vám relativně dobře...jedete k moři,cvičíte,jdete na rozhlednu a užíváte si všeho???Pomozte mi prosím zvednout náladu...tohle čekání,co že to vlastně mám,jestli RS nebo nějaký nádor v hlavě,nebo jen nějakou kravinu-skříplou páteř atd mě úplně ničí....Řekněte mi,že kdybych RS měla,že mě to neodrovná tak rychle,že nestihnu vychovat děti...Depka šílená... :-( Moc díky za cokoliv A.
Přidat nový komentář