Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

uzel v štítné žláze

mám jít na punkci uzlu v štítné žláze. mám z toho strach. může mi někdo poradit.Mám obavy vzhledem k tomu, ža se domnívám, že by mi pak hrozila operace a odebrání toho uzlu.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
veverka
5x

ja som tiež bola na punkciu .. mala som uzly, odobrali mi vzorku a nič zlé v tom nenašli :) brala som len lieky a uzly zmizli.. punkcia nie je nič zlé, pokiaľ vám nevadí to, keď vám berú krv..je to to isté, akurát, že to berú "z krku" :) takže je to v pohode :) keď ja bojazlivá som to zvládla :) veľa šťastia

Adriana.zemanova123@gmail.com

Mladá paní ake lieky berete Na ten uzel? Mně ziadne nedali a tiez som Bola na PUNKCI a je neškodný len nechcem aby rastol.. Dakujeeem za odpověď

petra
3x

Dobrý den.Prosím o názor na to, zda je možné při velmi silném a cíleném stisku prsty (škrcení v místech, kde se nachází štítné žlázy), tuto poškodit a způsobit následné potíže. Asi po čtyřech letech po této události, jsem začala mít zdravotní problémy, které mne zavedly až na endokrinologii, kde mi byla zjištěna zvětšená uzlina na jedné straně štítné žlázy. Po dvou letech léčby následovala operace a zjištěn nejasný karcinom. Je možná souvislost s předchozím mechanickým poškozením? Děkuji Vám velmi za názor a odpověď.

Liliana

Dobrý večer, myslíte, že může vzniknout při nedostatku vitamínů a doplňku, např. i probiotik u malých dětí?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Anketní otázka

Podle čeho se rozhodujete při výběru matrace?

Zatím hlasovalo 59 lidí

Mohlo by vás zajímat

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce