Opět vyhrává
Mila Verco.Jiz ti pisi druhy ohlas,tentokrate primo z bojiste. Jiz asi tyden mi cuka koutek oka a k veceru se mi jiz oko privira. Problemy pokracuji i v noci. Objednala jsem se do poradny RS. Mam jiz 2kapacky za sebou,ale bohuzel bez vysledku. Nevim,co bude dal. Zitramam jit na posledni a na kontrolu. Puvodne jsem byla zabalena na prijem,ale z duvodu setreni...? Vic radeji psat nebudu. Neoddaluj to a nech se vysetrit.Zdravi mas jen jedno. Drz se a opatruj a hlavne se neprapinej. Pa Lenka
Milá Verčo, já jednoho krásného slunného podvečera šla dát spát mé holčičky a probudila mě šílená bolest hlavy a pomalu jsem přestávala cítit nohy a ruce. Skončila jsem v nemocnici s diagnózou úplnné vyčerpání. Jenže mě to neustupovalo, tak jsem si myslela, protože mám problémy s páteří, že mi pomůže ortoped a ten nelenil a poslal mě k úžasné paní doktorce, ketrá nenechala nic náhodě a poslala mě na všechna vyšetření. Než jsem toto všechno prodělala seznámila jsem se i s možností RS a po magnet. rezonanci byl jeden příznak ložiska asi 4. Paní doktorka vyjednala ihned Prahu neur. kliniku na Karlovu nám., kde jsem včera byla. Můžu říci lepší zacházení i můj strach s lumbální punkce je ten tam. Já i když to ještě nemám potvrzené se stím začínám smiřovat a mohu říci, že takových lidí je jen otevřít oči a kouknout se okolo sebe. Nevěděla jsem to, ale po tom co jsem se zmínila, tak už jich znám za tu chvilku spoustu. Věřím že na mrcha nevyhraje a veřte že je to také hodně o pohodě,klidu. Přeji hodně štěstí. Katka
Reagovatpoděkovatnahlásit13. června 2008, 15:52:25
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Ano, musím chodit do práce. [54%]
- Ne, poctivě ji vyležím. [22%]
- Chřipku jsem naštěstí ještě neměl. [24%]
- Jaké zubní plomby hradí od ledna pojišťovna (2671 čtenářů)
- Srdeční selhání: příznaky, které byste neměli ignorovat (1977 čtenářů)
- Co jíst, když vás pálí žáha (1779 čtenářů)
- Antibiotika: u 30 % dospělých vyvolají průjem (1607 čtenářů)
- Co se stane se zdravotnickou dokumentací (1441 čtenářů)
- Kapslová endoskopie (Endoskopické vyšetření střeva kapslí) (1365 čtenářů)
- Trápí vás hemoroidy. Účinná pomoc? Homeopatie! (1248 čtenářů)
- Máte potíže s dýcháním? Zkontrolujte riziko CHOPN. (1217 čtenářů)
- Čím zapíjet léky? (1127 čtenářů)
- Oční poradna: proč neusínat u zapnuté televize a s mobilem v ruce? (1040 čtenářů)
- Jana (Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním) 17. února 2019, 05:34:25
Promiň došly děcka tak už jsem se sem nedostala. Pak jsem šla spát. Konečně jsem se… Diskutovat
- Michala (Bolesti kloubů) 17. února 2019, 11:08:18
Myslíte si, že po operaci kolene, bych mohla vydržet i bez prášků od bolesti? Diskutovat
- Pavlína (Zlomenina pánve) 17. února 2019, 11:09:57
Byl tu někdo na operaci kolene? s meniskem? nevíte jestli budu muset brát prášky od bolesti? Diskutovat